- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Nem is olyan öreg az az apt-get...
...és igencsak jó is. Régebben UHU megetted a DEB-eket is szépen, akkoriban még nagyon közel állt az egész a Debianhoz. Aztán szépen lassan kijött az, hogy csak UHU csomagokat eszik meg. És ekkore jött a gond, hogy nagyon kellett tekerni, hogy naprakész legyen a rendszer, mert nem olyan egyszerű saját csomagrendszert fenntartani. Valamelyik héten kipróbáltam én is az 1.2-t, hát odáig nem jutottam el, hogy egy GnomeBaker-t feltegyek, de még csak forrásból sem...
Annak jó az UHU, aki vagy nagyon kezdő ( bár már néha annak sem ), vagy akinek tényleg az az amit a rendszer egy alap telepítés után tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- LEGO klub
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...és igencsak jó is. Régebben UHU megetted a DEB-eket is szépen, akkoriban még nagyon közel állt az egész a Debianhoz. Aztán szépen lassan kijött az, hogy csak UHU csomagokat eszik meg. És ekkore jött a gond, hogy nagyon kellett tekerni, hogy naprakész legyen a rendszer, mert nem olyan egyszerű saját csomagrendszert fenntartani. Valamelyik héten kipróbáltam én is az 1.2-t, hát odáig nem jutottam el, hogy egy GnomeBaker-t feltegyek, de még csak forrásból sem...
Annak jó az UHU, aki vagy nagyon kezdő ( bár már néha annak sem ), vagy akinek tényleg az az amit a rendszer egy alap telepítés után tud.