- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Nem is olyan öreg az az apt-get...
...és igencsak jó is. Régebben UHU megetted a DEB-eket is szépen, akkoriban még nagyon közel állt az egész a Debianhoz. Aztán szépen lassan kijött az, hogy csak UHU csomagokat eszik meg. És ekkore jött a gond, hogy nagyon kellett tekerni, hogy naprakész legyen a rendszer, mert nem olyan egyszerű saját csomagrendszert fenntartani. Valamelyik héten kipróbáltam én is az 1.2-t, hát odáig nem jutottam el, hogy egy GnomeBaker-t feltegyek, de még csak forrásból sem...
Annak jó az UHU, aki vagy nagyon kezdő ( bár már néha annak sem ), vagy akinek tényleg az az amit a rendszer egy alap telepítés után tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged