Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenzor
tag
válasz Gigi01 #43214 üzenetére
A Logitech Gaming Software előtt feltelepítettem a G-Hubot is, de az nem látta a kormányt. Utánaolvastam és láttam, hogy más is kínlódott ezeknek a keverésével. Letöröltem mindent, feltelepítettem csak a G-Hubot, nyomtam szabályosan restartot és úgy dugtam be a kormányt a gépbe (másik usb portba, biztos, ami biztos). Láss csodát, most működik! Köszönöm a segítséget!
-
cenzor
tag
válasz Gigi01 #43214 üzenetére
Eszközkezelőben Logitech G29 Driving Force Racing Wheel USB jelenik meg, illetve felraktam a Logitech Gaming Software 9.02.65-öt, bár ez utóbbival túl sokra nem mentem. Próbáltam a kalibrálást a vezérlőpultban, de változást nem hozott. Kell külön valamilyen drivert telepíteni?
-
cenzor
tag
Sziasztok!
Megvettem életem első kormányát, egy használt Logitech G29-et. AC-vel és AMS2-vel tudtam egy gyors próbát ejteni. Azt szeretném kérdezni, hogy a FFB effektek között kellene lenni rázkódásnak is (pl. rázókövön, vagy kavicságyban), vagy a FFB csak a középállásba visszatekerő erőhatást jelenti és semmi mást? Nálam csak ez utóbbi jelentkezik és azt hittem lesz más is
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Elden Ring
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest