- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
No hát most, hogy megjelent az új NFS, (Ne kövezzetek meg és ne fújjogjatok! ) kipróbáltam, de billentyűzettel valahogy nem az igazi. A régebbiek jobban mentek bill. -el mint kormánnyal (szerintem) de ez már kezdi elhagyni az Arcade szintet így nem olyan jó az irányítás. Amivel még tolom az a GRID valamint DIRT. Tudom, hogy nem szimulátor egyik sem, de nekem ezek tetszenek, mit lehet tenni....
Szóval van itthon valami ultra ratyi 10 éves kormány + pedál, amivel megpróbáltam, de ez ótvar szar. (Logic3 van ráírva, egyéb nuku... ) De ebben nincs erővisszacsatolás (csak valami rugó húzza középre a kormányt, meg a pedálok erőssége sem állítható (vagy full nyomod a gázt meg a féket, vagy nem) és a kormányzás érzékelése is siralmas.
Szóval nagyon is gondolkodóba estem, hogy bele kéne már invesztálnom egy normális kormányba, amivel élvezetesebbé tehetem a játékot és persze realisztikusabbá.
Olyan kormány kéne nekem, ami visszaadja (legalább részben) a valós helyzetét a kocsinak és a pedálok is érzékelik, hogy mennyire nyomom őket. (Vagy ezt már mindegyik tudja manapság? ) És persze jó lenne, ha tartós darab lenne, mivel a következő 7-10 évben nem akarnék újat venni!
Tudom, hogy a G25 az Istencsászár, de arra azért 50K ért nem tellik, szóval inkább valami szerényebb, de mégis jó kormány érdekelne.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy ha lehet néhány szóban foglaljátok nekem össze, hogy mit kell tudni manapság a normálisabb kormányokról és hogy milyet lenne érdemes néznem magamnak!
Előre is kössz!
(= Zala =)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest