Hirdetés
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
"""ha lehetek őszinte, akkor jobban preferálnék olyan megoldást, aminek esetleg nem kell km-es sorokat gépelnem a parancssorban, hanem akár valami minimalista grafikus felületen is megoldható."""
nem tudom, ez mennyire fontos, de ha ennyire irtozol a parancssortol, hogy meg le is irod, akkor egyik kartyapc se javasolt neked. komolyan. Szerezz valami modern mini-itx-es x86-os alaplapot, es rakj ra windowst.
-
tvamos
nagyúr
Szerintem hallgass ra, mert tudja, mit beszel. (Ir.) Ha jol emlekszem olimex-es A20 alapu panelt javasolt. Ha nagyon fontos, hogy olcso legyen, az jomvalasztas lehet.
Jo alternativa lehet a TI-os Hawkboard, szerintem jobb a tamogatasa, de dragabb, es sokkal gyengebb a proci, szeriintem nezd meg azt is. Nekem is van egy, nemsokara ki akarom azt is probalni.
Nem elvetendo meggondolni, egy intel atomos integralt alaplap beszerzeset. Ha kesobb raid-et akarsz... na erted, mire gondolok! Az az 5-10 ezer sporolas a vason, nem biztos, hogy megeri neked.
A RasPi oktatasi celokra valo, nem egy stabil rendszer. En azon tanulgatom most az arm gnu/linux alapjait, arra jo, de amugy...
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- MIUI / HyperOS topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB DDR4
- HP EliteDesk 800 G2 SFF i5-6500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD HD530
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest