Hirdetés
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gurabli
őstag
Tényleg nagyon jó. Őszintén, nem számítottam arra, hogy ez így tényleg működni fog.
Nyilván ismerni kell a határokat és nem árt, ha jó előre felkészülünk kb. mire lehet számítani. Amire nekem kell, arra úgy néz ki, hogy teljesen megfelel. Most az érdekel majd, hogy mennyire stabil, vas és szoftver egyaránt.
Ez tipikusan olyan helyen lesz, hogy ha egyszer beállítom, akkor jó sokáig nem szeretnék hozzányúlni (bár ezt úgysem fogom kibírni)
Lengyelországból rendeltem, az egész szállítással kb. 15e volt. Majd kikeresem a címet. Nagyon profi cégnek tűnik, webshop, online fizetés, GLS aznap felvette, két nap és már nálam volt kézbesítve. Sok magyar webshop nem ilyen gyors. Emígy Kínából kellene ezt is rendelni, de jön a szokásos vám, áfa, stb, mert akkor már ugye több mindent rendelek, ha már fizetem a szállítást. No, meg bíztam benne, hogy hétvégére nálam lesz
Iperf mérés (van más forgalom is a hálózaton, nem tudom most lekapcsolni), de hibátlan:
Táp: na, ezt örömmel hallom. Mint írtam, ehhez nem igazán értek. Sőt, egyáltalán. Sokat olvastam arról, hoyg méregetik, terhelés alatt, stb. Ami biztos, hogy jobb kerülni a microUSB tápellátást, itt is meg lehet oldani egy minimális barkácsolással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT / B550 / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 700W
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő