- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
válasz BudTerence #467 üzenetére
Hali,
Semmi gond, örülök, hogy tudtuk tisztázni a dolgot. Bárcsak mindenkinek ilyen egyszerűen menne, mint nekünk.
Mindenképpen ki fogom próbálni a játékot, de én szeretem körbejárni a dolgot. Összeszedem a hibákat és eldöntöm, hogy ezek függvényében megéri vagy sem.
Nyilván a pozitívakat már tudom, mert arról olvasni a legtöbbet. A hibákat kevésbé szeretik emlegetni, de hát erre vannak a fórumok.
És a korábbi írásomban arra próbáltam utalni, hogy nem a játékok rosszak, hanem a vas ami viszi. Bár, ha belegondolok, lehet, hogy optimalizálás hiba, ami viszont lehet fejlesztő probléma a játék oldaláról...
Esetemben a F1 2010 egy szeretett játék, Pc-n kipróbáltam, beleszerettem. Majd megvettem a PS3-amat az F1-gyel. Hát fura volt. Az ilyen elsimításos dolgokon túl vagyok, azért az alap korlátjait ismerem eme konzolnak. De fura volt, hogy a játék itt-ott megakadt és az árnyékok darabosan haladtak át járgányomon. Érdekes volt, hogy nem mindegyik. Ahogy néztem Típusokra volt bontva az árnyékolás és abból pár volt ilyen darabos.
Én ezért csalódtam itt a dologban és eladtam a játékot.
Ezért félek már előre a GT5-től. Mint kitűnik nincs régóta ps3-am és nem is szeretnék összehasonlításokat írni PC és konzol között. Egyiket sem szeretem jobban. Másként kezelem őket. De ami miatt konzolt vettem az az általam hitt szép grafika és akadásmentes környezet. Mivel itt adott a vas, csak a játékot kell jól optimalizálni rá.
Na, már megint jól elkanyarodtam a témától. Sorry.Szóval a lényeg, hogy hagyok még időt, míg kiforrja magát a játék, lesz több tapasztalat és akkor megveszem én is, hogy megélhessem azt, amit most sokan tesznek.
Csak reménykedni tudok, hogy az általad említett minőséggel egyetérthetek.Üdv: Katsu
U.i.: Valaki lőjön már le, mert egyre hosszabbakat írok. Ez nem vall rám. Utálok írni.
-
Katsu
aktív tag
válasz BudTerence #446 üzenetére
Kedves BudTerence,
Képzeld ébren vagyok és látom a hibákat. Már régen nem álmodozom csodákról és engedd meg nekem, hogy legyen saját véleményem. Ilyen árak mellett nekem az ilyen "bakik", ha erősen is fogalmazok, megengedhetetlen. Neked is lehet egyéb más véleményed, nem kell a másikét azonnal cinizmussal lereagálni. Nálam a külsőség is a tartalom részét képezi. Ha te ezektől el tudsz tekinteni, akkor irigyellek és ezt most őszintén írom. A játékról meg, ha jól emlékszem nem is alkottam véleményt, mert még ki sem próbáltam. Egyedül a korábban említett hibát értékeltem és leírtam egy korábbi tapasztalatomat.
Így kérlek, ha hasonló kedves válasszal méltatnál, mint tetted ezt legutóbb, legalább győződj meg arról, hogy te is azt érted a leírtak alatt, mint én vagy sem.Köszönöm mindenki türelmét, hogy végigolvasta a leírtakat.
Üdv: Katsu
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
válasz BudTerence #446 üzenetére
Valóban nem lesz egy ilyen hibától szar a játék, de az ilyen "apró" hibákat lehetne végtelen hosszan sorolni, és így a sok kis hiba együtt már érdekes összképet ad. Persze így egyesével el lehet menni mellettük, mert hát egy ilyen apróság kit érdekel. De ebben a játékban számolatlanul kell elmenni az ilyen apróságok mellett.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kuponkunyeráló
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Windows 11