- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Megérett az idő, illetve némi pénzköltési kényszerből új gépbe ruháznék be.
Alapvető használat: minden, tehát iroda, internet, játék, TV (tuner), DVD, képszerkesztés, játék, és egy fontos jövőbeni terv: bakelit digitalizálás. Egyik sem professzionális szinten.
Maradnék AMD vonalon, Venice magos S939 (3000-3200) várhatóan elég lesz. Dilemma az alaplap, ugyanis eléggé beleszoktam a tutiba az AIW kártyával, viszont PCIe vonalon nem túl nagy a választék (X600 AIW elérhető, szerintem nem éri meg leváltani a 9800SE-t, előrelépés teljesítményben nem várható). Tehát vagy az obligált ASROCK, amiben van PCIe és AGP is, vagy külön tuner és X800 körüli-feletti , a MMC megkedvelése okán inkább a tuner is legyen ATi (van ilyen egyáltalán itthon?), ekkor egy NF4 lap, ami legyen Ultra, más nem nagyon számít (talán a szerelhetőség, kényelem).
Másik dilemma a hangkártya (ugye a DVD-hez valami 5.1 hangcucc is beleértendő, vszleg SW 5.1 lenne). A bakelit digizéshez mindenképpen kellene az előerősített bemenet. Adódna a Terratec Universe, viszont úgy olvasom, hogy az nem tud EAX 3.0-t, ami viszont játék miatt kellene (főleg RBR)
Apróbb dilemma az oprendszer. Elvileg az XP-vel elvagyok, a Linuxokat állandóan csereberélem és ''játszom'' velük, de nem tudom, az XP 64 bit életképes-e egyáltalán (pláne egy komolyabb hangkártyával szívhatok-e).
Másik apróbb dilemma a ház és a táp, a múltkor cikkezett Gigabyte ház pl tetszett, hozzá valami normálisabb delejgyártó, de ez talán nem is probléma.
Vinyónak bevális a Hitachi, DVD írónak az LG, memóriának valami egyszerűbbet, 2X512 Mb-ot gondoltam (esetleg Kingmaxból vannak nem túl brutál árú, DDR400 fölé hitelesített darabok, esetleges tuning kedvéért). Procihűtő, meg egyebek terén majd még körbenézek a PH!-en
Keret a fentieket figyelembe véve unlimited, persze minél olcsóbb annál jobb (tehát Kingston, OCZ ram, stúdió hangkártya, X2 proci, stb nem játszik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iOS alkalmazások
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Reklámblokkolók topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Gamer PC - I7 12700KF/32GB DDR5/2TB SSD/3070
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest