Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SystemRoot

őstag

válasz krys1978 #1136 üzenetére

Hát igazából hogy ki mit tart ''normális futásnak'' egy játék esetében arra jöttem rá az utóbbi időben hogy nagyon szubjektív kérdés.
    Pl még régebben panaszkodtam egy fórumon hogy milyen borzasztóan megy nálam a Doom3 egy 9600XT-n. Mire egy muksó a képembe röhögött hogy hehe nála simán megy a játék, minden akadás nélkül. Késöbb kiderült hogy egy FX5200-asa van... Szal gondolhatod hogy mehetett nála kemény 15fps-el 640x480ban, és mégis szerinte a játék nem akadt nála...Lehet én vagyok túl nagy igényű de az az igazság hogy baromira megérzem a különbséget manapság az fps értékek között, az fps-ekben... :DDD :D Cod2 ben eccerűen dx9 ben high grafikán nemtok elfogadhatóan jáccani. pedig sztem viszonylag tisztességes gépem van, de eccerűen nem elég átlag 40fps. Egy komolyabb helyzetben tűrhetetlen hogy lemegy 15-20fps re és eccerűen nemtom rajtatartani a célkeresztet valakin...:(:o a franc vinné el ezeket a mai programozókat, hogy nem tudnak egy rendes engine-t készíteni vagy akárcsak normálisan továbbfejleszteni...
    Egyébként én mindig Fraps el mérem a képkocka per sec értéket, de cod2ben be van építve külön fps számáló is, ami ki is tudja neked írni az adott értéket.

Üdv: SystemRoot

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák