- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Processzor - VGA párválasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomeec
senior tag
Kedves topiklakók. Sajnos már nincs erőm (szemem) átolvasni a topikot, de az első hozzászólás alapján kérdeznék:
1: Milyen játékokhoz kellene - Mindenféle, stratégiáktól FPS-ig, mindenevő vagyok
2: Mi az elképzelésed árban és te melyik modellre gondoltál - Nincs plafon, nem most lesz a vásárlás, de gépcserét nem tervezek, csak VGA-t. Elképzelés...nincs, jöhet egy vagy két kártya is SLI/CF-ben
3: Tuningolsz e - Igen, ha bírja a 750W-os táp (proci i5 2500k@4500MHz)
4: Mi az elvárt sebesség (minimum és átlag fps) - minimum 40, átlag a csillagos ég
5: Mennyire zavar, ha 5-15% összességében megmarad tartaléknak a kártyában (CPU limit) - Hát ha nagyon úgy jön ki, akkor később még majd beruházhatok egy 3770k-ra, de ez távoli jövő...
6: Milyen hosszú "közös életet" tervezel vele - Évekre szeretném, ez lenne az elkövetkezendők legnagyobb "befektetése"Sajnos ráébredtem ma (295x2 tesztet nézve), hogy totál nem tudom, mivel lehetne előrébb lépni...adalék infó a fentiekhez, hogy jelenleg 6950CF van és Full HD monitort kell hajtani, nagyobb nem lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat. Jöhet akár külföldi link is, ha valahol foglalkoznak a 1080p-vel játékra, én így hirtelen nem találtam jó cikket (2014-est).
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest