Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Ilyet én is ittam. Tényleg jó volt, én sem láttam jó ideje, most hogy így mondod.
Egyébként azt tapasztalatam, hogy az olcsó jó borok nagyon eltűntek. A LaFiesta (vörösbor!) még 2014-15 körül eléggé jó volt. Akkor általában spanyol bor volt. Aztán ki lett cserélve olaszra ami még minidg elég jó volt, de egy árnyalattal kevésbé jó mint a spanyol. Majd előbb göröggel majd magyar borral kezdték el keverni. Amikor magyarborral kezdták el keverni, akkor lett egy kesernyés mellékíze is. (ez kb 1,5-2 év alatt ment le ez a minőségromlás).
Aztán történt mégvalami aminek nagyon nem örültem : A parafa dugót egy fura műanyagdugóra cserélték. Ennek ismertetője az volt, hogy ha kinyitottad a bort, akkor többet nem tudtad visszazárni. Visszazárás nélkül, de sokszor azzal is, ihatatlan lett a bontott bor, szóval ha kinyitottam nem lehetett csak egy pohárral inni, be kellett vágni az egész veggel, ami nem mindig volt a legszerencsésebb. Eddigre egyébként teljesen magyar bor lett, sokszor fura kesernyés mellékízzel, vagy ami mégrosszabb : tényleg olyan volt mintha wcből merítették volna. Ekkor szoktam le (2019 környéke)
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest