Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Az utolsó bekezdésedet nem értem. Konkrétan hogyan is profitálhatna abból a 64 bites, hogy x TB memóriát tud megcímezni, ha csak mondjuk 3 GB-om van?
És 32 bites program hogyan használ 4GB felettit, ha csak ennyit bír megcímezni? Ilyenről még nem hallottam. Persze ha virtuális memóriára gondoltál az más, de szerintem azt az oprendszer kezeli és nem a 32 bites program címzi meg. De lehet, hogy tévedek.#51: ez érdekes, minden jel arra mutat, hogy a 32 bites verzióját telepítetted. Nem töltöttél le rosszat véletlenül? Vagy nem lehetett választani, hogy melyiket/hová telepítsed? Ilyennel én nem találkoztam, nekem automatikusan a 64biteset telepítette a program Win7-en...
-
Doom
aktív tag
A Core2Duo processzorok tudnak 32 és 64 bites kódot is futtatni, tehát egyszerre 32 és 64 bitesek. A 64 bites proci (pl. Itanium) nem tud 32 bites kódot futtatni tudtommal.
#48: A 64 bites rendszernek egyelőre csak 4 GB RAM és fölötte van értelme, ugyanis a 32 bites rendszer max ennyit tud megcímezni, a 64 bites meg ennél többet is. Ha 64 bites rendszeren futtatsz 32 bites programot, az annyit profitálhat belőle, hogy megkaphatja a futáshoz az általa kezelni tudott maximális 4 GB memóriát, míg 32 bitesen (legalábbis Windows-on) csak 2-t, /3GB kapcsolóval 3-at. 64 bites program természetesen ennél többet kaphat.Egyébként mindenkinek ajánlom a fentebb már linkelt www.x64.hu oldalt, sok okosság van rajta, általánosságban is. Meg itt a fórumon valszeg a Windows-os topikokban is volt már néhányszor erre vonatkozó kérdés és a logout-on is volt cikk (vagy tippek), ha jól rémlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tesla topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Androidos tablet topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő