- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Nekem meg a vga ver most mindent hangba.Tervezem a csillapítását.Nincs valami információd az AC accelero 8800 xtreme-ről?Mármint,hogy az mennyire hangos?Mert azt a vga vezérli hőmérséklet függvényében és ha a 3db 8cm-est felpörgeti az lehet,hogy k...a világot csinál.Nem tudok dönteni.
-
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #682 üzenetére
Így van.Közben beszéltem én is Nyugdíjassal,nekem az s-flex-et ajánlotta,mert mondtam,hogy nekem mindenképpen 800-as kell.
Esetleg ha valaki a 800-as slip stream-ről tudna véleményt mondani azt megköszönném. -
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #635 üzenetére
Hello.
Na voltam ma az üzletben és volt egy rögtönzött venti teszt.Sajnos s-flex nem volt nekik kéznél,ez kimaradt.
Ami volt:Silenx Ixtrema(11dBA),Noctua NF-S12-1200,AC AF12025L,Nexus 120mm.
Csak 12v-on lett járatva,szabályozva nem.
Lett meglepetés.
Leghangosabb a Silenx Ixtrema(meg a legdrágább is).Körökkel zajosabb volt a többinél(erős motorzaja van),bár a légszállítása is ennek volt a legnagyobb.Ilyenem van így speciel ezt kitudtam próbálni szabályozva is.5-7 volt környékén sokat halkul a motorzaj,de még mindig érzékelhető és a légszállítása is jól visszaesik.
Második leghangosabb a Noctua volt(második legdrágább).Némi motorzaj illetve furcsa szakaszos szélzaj.Nem folyamatos mintha nem azonos fordulaton járna a venti.Gondolom ez nem így van,de a hangja arra hasonlított.
A Nexus és az AC azonos légszállítású,legalábbis a címke szerint.Hangra is egyformának tűntek.Az AC-nek mélyebb hangja volt és némi szélzaj volt hallható.A Nexus motorja kicsivel magasabb hangot adott és személy szerint én ezt éreztem a leghalkabbnak.
Más kérdés,hogy a Nexus valamivel többe kerül és a vezeték kialakítása elég gyenge minőségűnek tűnt.
Sajnos az S-flex-et nem sikerült meghallgatni pedig az egyik elsődleges választásom lett volna.Illetve,hogy visszaszabályozva,hogy változik a hangjuk sajnos ezt sem volt módom kipróbálni.
Szerintem ár-érték arányban az AC a legjobb választás ezek közül.Illetve ha kicsit szánsz rá többet(bár nem biztos,hogy megéri) a Nexust találtam a leghalkabbnak(de csak egy árnyalattal)! -
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #641 üzenetére
Ha lesz raktáron megnézem ezt is. -
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #639 üzenetére
Ezt is dícsérik:[link]
-
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #637 üzenetére
Ez az:[link]
Vettem náluk egy ixtrema-t,én voltam a teszt alany.Mivel nem hozta a várt eredményt,segítőkész volt a srác mondta,hogy párat megnézhetünk mit mutatnak.Beviszem neki a silenx-et is,hogy letudja tesztelni azt is.Aztán majd beleírhatja a tapasztalatait a cikkbe róla. -
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #635 üzenetére
Ha lesz az üzletben akkor nagyon szívesen.Megbeszéltem a sráccal,hogy bemegyek és kipróbáljuk ami van raktáron és azt veszem meg amelyiket a leghalkabbnak találok.
Ha lesz neki AC akkor azt is beveszem a tesztbe. -
Henk
veterán
válasz
yakuza.tora #629 üzenetére
Én is keresem a leghalkabb ventit.Erre a silenx ixtrema ventire szavaztam,mellé nyúltam.Hangos a motorja,meg valami kattogás is hallatszik belőle közelről.A héten még megnézem a scythe s-flex és a noctua nf-s12 ventiket.Ha érdekel elmondom az észrevételeimet róluk majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest