Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Milán
aktív tag
Jogos. Szóval egyelőre ez így is úgy is játék marad. Én nem merném komolyabb kutatásban még mankónak se használni. Nekem GitHub Copilottal van tapasztalatom, és ugyan igen nagy segítség, nem tudhatod mikor kezd hallucinálni. (Bár az érezhető azért, amikor olyan dologról beszél, amit nem tud)
-
V.Milán
aktív tag
Hát erre nincs rálátásom. Én abból indulnék ki, hogy a média maga se tudja jól, és kiegyensúlyozottan kezelni az ilyet. Vagy valami nagyon specifikus minta kellene neki, vagy emberi segítség (hiszen a nagyrészünk képes erre), de ami most van az sehogy sem hatékony. Ha megmondom akár én magam neki, hogy 1+1 az három, akkor utána azt ő elfogadja, és abban a csevegésben tényként kezeli.
-
V.Milán
aktív tag
Szerintem inkább is-is. Kérdés, hogy hol keresed a hibát, ott, hogy a modell nem tudja megszűrni a tévinfókat, vagy ott, hogy tévinfók is kerülnek az ő "tudatába". Ezutóbbi még nem is lenne baj, ha meg lenne úgy csinálva, adnának neki olyan mintákat, amiből ezt hatékonyan meg tudja majd különböztetni. Ezért írtam, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest