Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az én számtech. tanárom annyira értette az egészet,hogy 2-3-an mondtuk helyette szinte az egészet
És nem programozás vagy valami komolyabb dolgot kell elképzelni,hanem Word és társait. Ebből a két okból kifolyólag elég izgalmas órák voltak...De nem,még pasziánszozni sem lehet! Mert a gép nem arra való,hanem,hogy dolgozzunk rajta...Mondjuk azokon a 386-osokon túl sokat nem is lehetett volna játszani
Szerencsére idén már nem lesz számtech. óránk.
Egyébként a csoportból már mindenkinek volt dolga számítógéppel,de őt ez nem érdekelte,hanem kezdjük az elején! Dos,+hogy kapcsoljuk be a gépet, és társai
A (majdnem)bemutatkozó órája ez volt:''És amikor a gép elindul, akkor ha megnyomjuk valamelyik gombot, nem tudom melyik,mert minden gépen más,akkor bejön a szetöp''(ugyebár a BIOS-ra gondolt
). Ezt így ejtette ki! Amikor látta,hogy nagyon röhögünk(egyszerűen nem lehetett megállni,hogy az ember el ne nevesse magát),megkérdezte: ''Mivan?Nem hallotátok még azt,hogy szetöp?'' De ez így leírva semmi! Ezt hallani kéne!
Szóval biztos vannak normális számtech. tanárok,de én még nem futottam össze velük
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Mazda topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És nem programozás vagy valami komolyabb dolgot kell elképzelni,hanem Word és társait. Ebből a két okból kifolyólag elég izgalmas órák voltak...De nem,még pasziánszozni sem lehet! Mert a gép nem arra való,hanem,hogy dolgozzunk rajta...Mondjuk azokon a 386-osokon túl sokat nem is lehetett volna játszani
Szerencsére idén már nem lesz számtech. óránk.