Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Dalai Láma #30 üzenetére

Az én számtech. tanárom annyira értette az egészet,hogy 2-3-an mondtuk helyette szinte az egészet:( És nem programozás vagy valami komolyabb dolgot kell elképzelni,hanem Word és társait. Ebből a két okból kifolyólag elég izgalmas órák voltak...De nem,még pasziánszozni sem lehet! Mert a gép nem arra való,hanem,hogy dolgozzunk rajta...Mondjuk azokon a 386-osokon túl sokat nem is lehetett volna játszani:) Szerencsére idén már nem lesz számtech. óránk.
    Egyébként a csoportból már mindenkinek volt dolga számítógéppel,de őt ez nem érdekelte,hanem kezdjük az elején! Dos,+hogy kapcsoljuk be a gépet, és társai:(

A (majdnem)bemutatkozó órája ez volt:''És amikor a gép elindul, akkor ha megnyomjuk valamelyik gombot, nem tudom melyik,mert minden gépen más,akkor bejön a szetöp''(ugyebár a BIOS-ra gondolt:) ). Ezt így ejtette ki! Amikor látta,hogy nagyon röhögünk(egyszerűen nem lehetett megállni,hogy az ember el ne nevesse magát),megkérdezte: ''Mivan?Nem hallotátok még azt,hogy szetöp?'' De ez így leírva semmi! Ezt hallani kéne!

Szóval biztos vannak normális számtech. tanárok,de én még nem futottam össze velük:(

Új hozzászólás Aktív témák