Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez angol nyelvű két ok miatt nem magyar egy mert ebből nem volt magyar kettő mert nekem nem kell festett kupakos kopós cucc.Elhiszem,hogy neked ez csak egy bóvli cucc de nekem tökéletes évek óta használom és aktívan nem hiszem,hogy egy drágább sokkal jobb lenne max lenne rajta pár extra amire nekem nincs szükségem.Meséld már el ,hogy parasztvakítás ez a fémház én fogdosom vagy te?Van súlya is rendesen ne akarj már olyat bizonyítani ami itt nálam kézzelfogható a te elméleteddel ellentétben.Tudom,hogy olcsóbbak közt van műanyag házas de ez nem az.Nem szeretem az ilyen lenézős embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest