Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VinoRosso

veterán

válasz Kalandor #1603 üzenetére

A nemiség nem kizárólag hormonokból, nemi és ivarszervekből áll, hanem genetikailag is különbség van a két nem közt ami egyéb testi adottságokban is tükröződik (csontozat, izomzat, agy, feromonok, stb). Azzal, hogy csöcsöt raksz egy férfira nem nőt fogsz belőle csinálni hanem egy frankensteint. Soha nem lesz nő, és nem is fogják nőként kezelni, a nyilvánvalót nem lehet letagadni. Tüneti kezelés ahogy említettem, mint a hetes BMW a mikropéniszre.

Abban én nem vagyok biztos, hogy az identitását nem lehet kezelni. A gyerekek az apától/anyától tanulják ezt, valami ott megy félre amikor ez történik. Sok hasonló dolgot helyre lehet tenni terápiával. Vagy egyszerűen csak kinövi (lásd korábban).

Arra is számtalan példa van amikor a szülő erőszakolja rá a gyerekre a műtétet, mer pl lányt akart de fiú lett. Később mikor a gyerek felnőtt megbánja csak akkor már nem lehet visszacsinálni és egy életre megynyomorodik.

Természetesnek meg semmi esetre nem mondható, full mesterséges a beavatkozás, a megvalósítás, minden.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák