- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
csudri
őstag
Ha rosszul érintkezne akkor nem kellene előjönnie a hibának folyton? Mert csak ritkán jelentkezik, mint írtam kb havonta egyszer és most nem szeretném szétgányolni a gépet, ha nem muszáj.
Még mindig semmi info arról, hogy hogyan deríthetném ki, hogy milyen táp van a masinában? -
csudri
őstag
UP!
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #13 üzenetére
Szerinted honna vannak az adatok? :D Engem az érdekelne, hogy milyen a táp!
-
csudri
őstag
Nem volt még. Valahogy nem nagyon merek belenyúlni.
BIOS tulajdonságai:
BIOS típusa Award Modular
Award BIOS típusa Award Modular BIOS v6.00PG
Award BIOS üzenet GREEN AGP/PCI SYSTEM
Rendszer BIOS dátuma 12/04/01
Video BIOS dátuma 10/05/01
BIOS gyártó
Cégnév Phoenix Technologies Ltd.
Azt sem tudom, hogy melyiket szedjem le hozzá a phoenix oldaláról. Desktop v desktop pro? -
csudri
őstag
Amúgy közben rájöttem, hogy a dvd író miatt azért sírt, mert rosszul tettem rá az IDE kábelt. :D
-
csudri
őstag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Megnézem az alaplap manualjaban. De szakaszosan sípol, nem folyamatosan.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kamikaze boci #2 üzenetére
feolyamatos, hosszú sípolás
-
kamikaze boci
őstag
Pontosan hogyan sípol? Az alaplap manuáljában általában benne van, melyik sípoláshoz milyen hiba tartozik. Folyamatos, hosszú memória hibára utal.
-
csudri
őstag
Hi all,
az lenne a probléma, hogy néha a gép minden ok nélkül (azért ez így nem teljesen igaz, de erről majd később) bekapcsolás után csak felpörgeti a vinyót, a monitort meg se piszkálja és az alaplap sípol, mint az állat. Az alaplap kielzőjén a megszokott C0 ill. C1 helyett csak két nulla van. Ált. helyrejön ha kikapcsolom, bios jumper le - elem ki - bekapcs - kikapcs - jumper vissza - elem vissza.
Legelőszőr akkor csinálta, amikor picit meg akartam húzni a procit, de elhibázott döntés volt, mert úgy álltam neki, hogy gőzőm nem volt mit kell csinálni. (Azóta utánna olvastam, de rájöttem, hogy nem érdemes húzni, mert max 15%ot lehet kicsvarni belőle.)
Azóta néha (kb havonta egyszer) bekapcsolásnál előfordul. Legutóbb akkor jött elő, amikor a hétvégén beraktam a dvd-írót. Nem is hagyta masterre tenni, mert sípolás lett a vége. Kénytelen voltam slave-re tenni.
Mi lehet az oka a sípolásnak? Táp?
HW: Abit TH7IIraid, p41.6w, 2x128mb rdram, MSI gef2ti, Philips Seismic Edge, 60 ill. 40gb Maxtor rackben, Sony dvd, PioneerA06. A tápról nem tudok kideríteni semmi infót, egy nyomorék betű sincs ráírva az Aida32-ben pedig nem találtam infót róla.
u.i.: Nem tudtam, hogy hova tegyem a topicot, ha esetleg erre jár egy moderátor és szerinte valahol máshol jobb helyen lenne, akkor kérem tegye át!
Aktív témák
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest