- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
sh4d0w #225957 üzenetére
...belsős infók szerint is teljesen hitehagyott a csapat már egy ideje... és ahelyett, hogy átszakadna egy gát, most 1 hét alatt 5 pontot dobtunk el utolsó percekben... ehhez hozzájárultak az utolsó indokolatlan cserék is: mintha kötelező lenne az összes lehetőséget kihasználni... minek belenyúlni utolsó 5-10 percekben 2-3 cserével, amikor előtte 85-90 percig azért megoldottak mindent a pályán levők? Gerát kedvelem és én lettem volna a legboldogabb, ha a sok fikázás után pont a szétszedett KTE-vel tud csodát csinálni, de sajnos túl nagy falat ez neki... megkockáztatom, másnak se sikerülne sokkal jobban... Szuhodovszki, Nikitscher és Krisztofer hiánya nagyon érződik... de ott volt még a srác, aki pl Rooney csapatánál kötött ki, vagy Banó-Szabó, akire már kb 2 éve nem lehet komolyabban építeni, olyan sérüléseket gyűjt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest