- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel jobb az, hogy a légiósok helyett a haverok, csókosok, holdudvar fiúcskák vannak betolva, akik még ennyire sem lennének képesek?
Tény, a Blazic, Laidouni, Uzuni hármast nem sikerült pótolni, nemhogy előrelépni.Azért az egyért sajnálom, hogy nem járok ki meccsre, mert élőben szerintem sokkal jobban kijön, hogy az egyes emberek között mekkora különbségek is vannak.
Megnéztem a kapott gólokat, ez a Dollyroll féle csapatra emlékeztetett, amikor minden az ellenfélnek jött össze.
A szerencsével elért győzelmeket és továbbjutásokat kellett volna a helyén kezelni, mert pl. a tudás közel sem volt a tavalyi tavaszi kör megéléséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest