Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Nekem is ilyen alaplapom van. Nekem semmi gondom vele, igaz nem is tuningolom. Azonban elég rég óta használom, talán lesz egy-két hasznos tippem a számodra:
- Ha tuningolsz, próbálj a szabvány 133 v. 166 FSB-nél maradni, mert ezen a lapon nem fixálható a PCI/AGP sebesség, így a kártyád/HDD-d esetleg hosszú távon nem fogja bírni.
- Ha 2 memóriamodul van a gépedben, akkor semmilyen körülmény mellett sem fog menni DDR333-nál gyorsabban, ugyanis ez a KT400 csipkészlet nem tudja. Ez a csipkészlet megkötése: 1 modullal megy DDR400, 2 modullal max DDR333, 3 modullal max DDR266! Elképzelhető, hogy ez okozza.
- BIOS frissítés: a régebbi minden gond nélkül visszatehető, (legalábbis DOS bootlemezről tuti), esetleg ASUS Update-nél érdemes kipróbálni, hátha win alól is hajlandó. (Én még nem próbáltam, és nem is szándékozom.) Elvileg a 1014-es a legfrissebb stabil BIOS hozzá, de most készül a 1015 - jelenleg béta2 -, hátha javítanak benne valamit.
- Fagyás nem biztos, hogy az FSB miatt van, elképzelhető a VGA ludassága is, a nagyobb teljesítményű ATI kártyáknál ennél a lapnál néha meg kellett emelni az AGP feszültségét úgy 0.1V-tal. Egy próbát megér. (Ja, kártyára be van dugva a tápcsati?)
Aktív témák
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest