Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Aktív témák
-
Haok
tag
hát mostmeg az a gond, hogy minden egyes restart után ''elfelejti'', hogy én 5.1 esnek állítottam be, és mindig bekell állítani...
és ha az effect menagerben nem állítok semmit az első fülnél található ''environment'' hez , azaz marad NONE , akkor nem is szól az 5.1...
hameg állítok akkor ugye valami hülye effekt van mindig , minden egyes hangnál (visszangosít, mélyít stb...)
pls aki tud segítsen -
Haok
tag
yah már látom, hogy kaptam egy driver linket...nah azt majd megnézem, köszi
-
Haok
tag
az angoltudásom egyenlő a nullával, és egyébként sem naygon találom a kézikönyvben...azért kérdem, hogy akinek szintén ilyen van, és tudja az írja már le nekem , ha lehet részletesen ,előre is thnx
/nem vagyok az az ember, aki lusta utána járni a dolgoknak, és inkább mindent megkérdez, ezt is próbáltam kideríteni , de nem sikerült / -
Haok
tag
üdv all!
Azlenne a kérdésem, /nem akartam külön topicot nyitni), hogy nekem is egy Asus a7n8x-x alaplapom van...és azt jelzi a dobozán, hogy 5+1 es a hangkártya ami rajta van (integrálva), meg is találtam leírásban, valami codecet vagy mit...
de a kivezetései tök ugyanolyanok mint egy sima hangkártyáé...akkor most hogyvan ez (értem itt azt , hogy 3 kimenet van rajta egy lila, egy zöld, és egy kék)...
választ előre is köszönöm
Aktív témák
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest