Aktív témák
-
Haok
tag
hát mostmeg az a gond, hogy minden egyes restart után ''elfelejti'', hogy én 5.1 esnek állítottam be, és mindig bekell állítani...
és ha az effect menagerben nem állítok semmit az első fülnél található ''environment'' hez , azaz marad NONE , akkor nem is szól az 5.1...
hameg állítok akkor ugye valami hülye effekt van mindig , minden egyes hangnál (visszangosít, mélyít stb...)
pls aki tud segítsen -
Haok
tag
yah már látom, hogy kaptam egy driver linket...nah azt majd megnézem, köszi
-
Haok
tag
az angoltudásom egyenlő a nullával, és egyébként sem naygon találom a kézikönyvben...azért kérdem, hogy akinek szintén ilyen van, és tudja az írja már le nekem , ha lehet részletesen ,előre is thnx
/nem vagyok az az ember, aki lusta utána járni a dolgoknak, és inkább mindent megkérdez, ezt is próbáltam kideríteni , de nem sikerült / -
Haok
tag
üdv all!
Azlenne a kérdésem, /nem akartam külön topicot nyitni), hogy nekem is egy Asus a7n8x-x alaplapom van...és azt jelzi a dobozán, hogy 5+1 es a hangkártya ami rajta van (integrálva), meg is találtam leírásban, valami codecet vagy mit...
de a kivezetései tök ugyanolyanok mint egy sima hangkártyáé...akkor most hogyvan ez (értem itt azt , hogy 3 kimenet van rajta egy lila, egy zöld, és egy kék)...
választ előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest