Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Léghűtés topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Házimozi belépő szinten
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Haok
tag
hát mostmeg az a gond, hogy minden egyes restart után ''elfelejti'', hogy én 5.1 esnek állítottam be, és mindig bekell állítani...
és ha az effect menagerben nem állítok semmit az első fülnél található ''environment'' hez , azaz marad NONE , akkor nem is szól az 5.1...
hameg állítok akkor ugye valami hülye effekt van mindig , minden egyes hangnál (visszangosít, mélyít stb...)
pls aki tud segítsen -
Haok
tag
yah már látom, hogy kaptam egy driver linket...nah azt majd megnézem, köszi
-
Haok
tag
az angoltudásom egyenlő a nullával, és egyébként sem naygon találom a kézikönyvben...azért kérdem, hogy akinek szintén ilyen van, és tudja az írja már le nekem , ha lehet részletesen ,előre is thnx
/nem vagyok az az ember, aki lusta utána járni a dolgoknak, és inkább mindent megkérdez, ezt is próbáltam kideríteni , de nem sikerült / -
Haok
tag
üdv all!
Azlenne a kérdésem, /nem akartam külön topicot nyitni), hogy nekem is egy Asus a7n8x-x alaplapom van...és azt jelzi a dobozán, hogy 5+1 es a hangkártya ami rajta van (integrálva), meg is találtam leírásban, valami codecet vagy mit...
de a kivezetései tök ugyanolyanok mint egy sima hangkártyáé...akkor most hogyvan ez (értem itt azt , hogy 3 kimenet van rajta egy lila, egy zöld, és egy kék)...
választ előre is köszönöm
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Léghűtés topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Games
- Tippmix
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest