Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidobali
aktív tag
Nah most, hogy volt egy kis időm, megnéztem mit bir a 6000+ .
A proci szerintem birna többet is, most vagy ram, vagy ht link az ami bezavar, mert 3.4Ghz is feláll a vista, a hőmárséklet is ok, alapon 46, terhelve 55 fokos a proci, csak orthosnál elszáll.
3.3-nál orthos stabil : [link] , [link]Öttleteket szivesen várok, mit babráljak még
-
vidobali
aktív tag
Hi all
Nekiálltam egy kis tuningnak, ime az első eredmény: [link] persze van még mit csiszolni, és az a Q&C az elején nagyon megszivatott, mivel nem kapcsoltam ki -
vidobali
aktív tag
válasz
katt777 #1588 üzenetére
Nah erről van szó, végig olvastam a VGA-s topikokat és amit itt pár perc alatt elmondtatok, ez kavarog az agyamban
Bármit választok szívás, de nem mindegy mennyit bukok. Most ügyletben vagyok egy 8600GT, igaz INNO, de 21k ami szinte 8500GT ár. asszem ez lesz.
Jah és mindenkinek hatalmas respect, ebben a szombati késő órában,, hogy van energiátok az én problémámmal foglalkozni, tényleg mindenkinek hatalmas respect -
vidobali
aktív tag
válasz
katt777 #1578 üzenetére
Nem tudom eldönteni, hogy 7XXX - vagy 8XXX legyen. Sokan fikázzák a 8-as sorozatot, hogy ebből csak 88XX érdemes, a többi a 7-es sorozat alatt, de az sem biztos, hogy most 60-70-80e kiadnék egy kariért, amiről fél év múlva kiderül, hogy DX10-hez édes kevés. Szal nagy mizéria elött vagyok, döntenem kéne. Szimpatizálok a 7600GT-vel, de a felette lévő karikért (78XX-79XX) meg sokallom a 40-50k-t.
Szal ezt még meg kell szülnöm, hogy vásárlás után ne legyen keserű szájízem
Az ATI karikat meg nem ismerem, soha nem volt, eddig csak nVidiám volt. A catalyst is teljesen idegen számomra.
[Szerkesztve] -
vidobali
aktív tag
válasz
katt777 #1572 üzenetére
Ismét növelted a türelmetlenségemet, már nagyon zizis vagyok mikor sikerül talpraállítanom a konfigomat, csak most ezzel a vga kérdéssel nagyon megakadtam, már csak az hiányzik és döngettem én is a 6000+omat.
ui: legalább tudom kit kell majd zakatnom ha megakadok tuning terén -
vidobali
aktív tag
Nah, ismét taggá váltam, Echoo forumtársunk jóvoltából egy 6000+ boldog tulaja lettem
Kiváncsi leszek mekkora különbséget érzek majd az elöző procimhoz képest, az egy s939 X2 3800+ volt
[Szerkesztve] -
vidobali
aktív tag
Brisbane
[link] -
vidobali
aktív tag
Két hete jelentették be az újabb AMD árcsökkentést, boltokban sehol, de még itt a PH-s bazárosoknál sem látok árcsökkenést. Lesz abból augusztus bőven, mire itt mo-n megérezzük.
[Szerkesztve] -
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Erről a prociról van valami tapasztalatotok, véleményetek? megéri a pénzét?
Processor AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core
Model 5000+
Ordering P/N (Tray) ADO5000IAA5DD
Ordering P/N (PIB) ADO5000DDBOX
Operating Mode 32/64
Stepping G1
Frequency 2600Mhz
HT Speed 2000
Voltage 1.25V/1.35V
Max Temp 55-72°C
Thermal Power 65W
L1 Cache 128KB x2
L2 Cache 512KB x2
CMOS Technology 65nm SOI
Socket Socket AM2 -
vidobali
aktív tag
''Én Brisbane többet nem veszek''
Ezt miért mondod?Itt a PH-n eddig mindenki a Brisbane magokért van oda, ahogy a topikokat olvasom.
Most adtam el az s939-es X2-esemet és AM2-re szeretnék váltani, ki is néztem egy 5000+ Brisbane-t, de ha kifejted egy picit bővebben, hogy miért csalódtál a Brisbane magos AM2-esekben akkor lehet átgondolom még Én is.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest