Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
TomBoy1986 #11316 üzenetére
én is
azért kérdeztem hját ha tudja valaki hogy azon belül hogy G2-es mit nézzek, emlékeim nem csalnak akkor volt pár napi termés amiket nagyonb szépen lehet húzni léggel(nem szét feszelve) 3,4GHz-re
Gerisz:hosszú távon ne max valami nagoyn izmos vízhütéssel, mert kicsinálod. tapasztalat
-
VR6-Fan
veterán
válasz
TomBoy1986 #11311 üzenetére
2./3. sor az OPN-ből
-
VR6-Fan
veterán
válasz
TomBoy1986 #11309 üzenetére
steppingen belüli eltérések is vannak
-
VR6-Fan
veterán
5000+ BE-ből milyen OPN-est érdemes keresni?
-
VR6-Fan
veterán
valaki kupaktalanítot mostanság X2-est?
G2-es BR-ek és abit lapok kapcsolata milyen?
ill kupak alá ki milyen pasztát javasol?
-
VR6-Fan
veterán
sziasztok!
annyiban változott hogy azóta probálgatam több féle bios-t.
hütő csere, proci ki-be.
tudom hogy rosszul mérik az abit lapok a BR-eket, de azért nem ennyire íreálisan ill ha "nem melegszik túl" akkor is lekapcsol pl orthos alatt, húzni nem lehet egyáltalán(felsem áll a rendszer), feszelni igen.
szerintetek?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
katt777 #7347 üzenetére
6000+-osok nem értem hogy szeretnéd még csoportosítani
-
VR6-Fan
veterán
válasz
petyuska74 #7004 üzenetére
nekem WoW kieg alatt jött elő hogy 2,4GHz-n kevés volt a Sand diegom hozzá, 2,6 körül elég, én 2,8-on futatanom ott játék ill néha VGA limit volt.
x2 kicsit más tészta, egy olyan 2,6GHz nagyából elég szerintem a 8600GT-hez, persze ha nem 3D markokat akarsz döntögetni
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #6360 üzenetére
csodás bios
miért szivatlak szerinted?, mert akkor még azt is hozzá tenném hogy direkt szereztél be F2-est hogy fikázhasd az AC-t
am nem lehetetlen szoba hő alá hüteni a processzort(levegővel)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #6352 üzenetére
65% járatot freezer pro, közepesen szellös ház, 27 fokos szoba
orthos blend, 9-es pri, 1,44V, 2,9GHzm brisbane G1 20 perc után 58 fok(de ezt az értéket több óra játék és rar-ozás alatt se tudja hozni)
idl:1.1V 1,2GHz 24-27fok, úgy szintén 27 fokos szobában
-
VR6-Fan
veterán
AMD-hez mérten elég jól húzhatok....
az hogy egy 2140-ben van jó esetben 100% OC nem jelent semmit...
egy 3800-as ban is van 3Ghz.... csak tudni kell mit vesz az ember
sancisunci83: G2-es csak ezekből van:[link][link]OPN-n kodból tudod megmondani hogy milyen magos(CPU kupakján, doboz meg kis ablakos)
nálam 1,3V(1,25V az alap) 2766MHz megy AC freezerel egy 4400+-os G1-es utána már sok fesz kell(am 1,4V 2900MHz)
én a CM-t választanám mert az AC hajlamos eltördelni a hütő keretet
VGA-ból pedig 8600-os galaxy GE-t vennék inkább vagy 8800GT ha találsz!!(GE 30k)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
sancisunci83 #5486 üzenetére
4000+ is vehetsz nyugotan az is megy 2,7GHz majdnem alapfeszen
a 4k meg vegyél egy cooler master hyper tx/2-t(ha G2-eset fogsz ki akkor nagyon nagy mákod vna azoka elég jól lehet húzni
)
Uzo:intel fan, AMD-hez nem értő itten
(na jó lehet tévedtem
)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
body007 #5469 üzenetére
az 5000+ B.E. G2-es brisbane maggal rendelkezik amég sokkal jobban lehet húzni mint a G1-es. és a G1-esk is 3GHz körül mentek...
a 6000/6400 azért szerintem az is szép hogy a régi technologiát (90nm) eddig tudták skálázni, jó hogy az alapból alacsonyabb órajelű példányokon %-ban többet tudsz húzuni de végre úgyan annyit mennek
(szerintem az én írtam igen a legmagasabb órajelű 90nm az egy 6400+ 4244MHz-vel)
-
VR6-Fan
veterán
ezt így most a tegnap este után
?
miért is mert ezeket is most így sikerült belönöm sajnos feljebb felesleges mennem mert ahoz nagyon szét kéne feszelni a procit bár így is sokkalom az 1,4V-t bár 60 fokot nem éri el(ramoknak 2,1V majd ha lesz időm meg nézem 2V mennyire elég neki, am másik ok hogy 1200 körül van végük
)
-
VR6-Fan
veterán
legjobbat befor csinálta egy 6000+-al (4222MHz)
hüm nem rosszak ezek a G2-es BR-ekDaneeka:csökkentet modba szerintem nem jó, bekell vele bootolni majd cpu-z megnyit lementes egy cpu-z vlaid fájlt, majd a lehető leggyorsabban feltöltöd a cpu-z oldalára(meg adsz egy mail címet feltöltésnél és majd küldik a linket)
hütés:minél hidegebb
dobolan:mielött elkezdenéd emelni célszerű kicsit elforgatni és amikor emeled akkor is ovatosan forgatni
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #5367 üzenetére
mert még ha az is mondom hogy át szitázot micron D9-es chipek, akkor is kevés a fesz
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #5367 üzenetére
végre annyira nincs gond(3151, bár 3500+ jobban örülknék mert akkro meg lenne a wr...)
csak az bánt hogy nekem is ennyit vagy több feszt kell adnom hogy úgyna így 2,8GHz stabil legyenezek tényleg a kingmaxok?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #5362 üzenetére
én így megyek most és neked ehez elég a kingmaxxal 2,1V
?(akkor rohanok és veszek asszem..)
szivem szerint 2,1V 1GHz lenne a cél 5-5-5-18-ban, de nem szeretném feleslegesen szét feszelni a procit...
előző postban lejárt a már a mod idő
-
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #5358 üzenetére
akkor nem szóltam,
nekem meg az a gondom hogy 240X11,5(2760Mhz) 920 4-4-4-14 2T(de csak is azért hogy ne szidd az A-datát, 800-as EE, 2.3V)
megy beton stabilan a gépezet 1,29V a procinak ramnak 2,2, de ha 2800-ra felakarok menni azt már csak szét feszelve bírja(ramokat vissza 5-5-5-18), de ha már szét feszelem akkor megy 3GHz-t is, csak nem hinném hogy meg éri...
szerinted miért lehet, vagy egyszerüen fizikai határ?
plaschil:4400, ramok miatt
Hamlet:mivel lesz órajel beli külömbbség is így egy szálas alkalmazásoknál is gyorsabb lesz, és ha Herr Z félét veszel(ami nálam járt az 1,4V stabil 2,7Ghz, ott azért már elég jól mennek) ennek ellnáre én azt mondom hogy vegyél egy AM2+-os lapot bele 2x1giga 1066(lehetőleg ne kingmax) ramot és valami olcsó procit(2 magosat már)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
plaschil #5353 üzenetére
Sziasztok!
F2-es Windsor semmi kép
a két BR közt meg tudni kéne melyik a frisebb példány(G1-en belül is, de ha G2-es akkor mindenképpen a 4400-es) és azért is a 4400-es mert azok ramok nem fognak sokat menni végre és jobb a mgasabb szórzó. hütövel finoman
Hamlet:nem nagyon, nagyon minimális esélyt látok rá max talán használtat
VaniliásRönk:khöm
1380RPM, 2.8GHz,58fok 1,4V orthos blend 9-es prio
-
-
VR6-Fan
veterán
én semmit nem kérdeztem szerintem
az F felsorolást az összes Windsora értetem(F1 nem is nagyon volt forgalomba, úgy is belefog kötni ebbe valaki..)
és ott a vesszú majd + helyet 3-at akartam írni. és után példáztam egy 3800-assal
az E sorozat tudtommal 45W-s, tudnál linkelni egy 35W-s szériát? lehet hogy jött már azóta miuota keresgéltem, újabb...
-
VR6-Fan
veterán
kérlek szépen Windsorból létezik
F1)/F2/F3, az F+-asoknak van általában elég jó tuning potenciáljuk(pl 3800+ 1,3V stabil 3300MHz..)
Brisbane létezik G1 és G2, elvelig a G2-esek jobban húzhatók, de az régebbi G1-esek se rosszak.
BR mag csak 45/65W fogyasztással jött ki.
Wind meg 65/89/125W.caput?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
killer1203 #4788 üzenetére
összes brisbane mag 65W-s(jó a 5000+ B.E. nem biztos
)
ill az E széria 45W-shaver F3-as Windsora (3800+, 65W) 36-55 alapon tejesen zárt házban, valamivel kisebb a hütője. jó gagyi zárt házba...
őő asszem 4000. szakmai h.sz.-m
-
VR6-Fan
veterán
válasz
killer1203 #4780 üzenetére
3,5k ért egy AC frezzer se jobb, az azért szerintem jobban hűt.. ill ilyet nem hiszem hogy találsz
65nm-es procik és 65W a TDP-jük az előz 3700 sandiegom 2,8GHz-re húzva(1,4V, alapon 89W TDP, ehez képest hőerőmű volt még alapon is)
amúgy ha full sebeségen járatod a gyárit akkor adható neki 1,3V.. csak én nem szeretem ha valami zajos
sakto:lehet hogy F2-es még, vagy szimplán épp hogy megkapta a 6000+-ois minősítést.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
killer1203 #4769 üzenetére
idle-load(32-50)
sakto:meg az 4800+ X2(asszem talán az első szériás 4600+ X2-esekhez is ez járt)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
killer1203 #4765 üzenetére
jobban örülnék 3GHz-nek bár lehet hogy majd megprobálom most hogy nagyából beállt a rendszer
egyéni csúcs
a G1-es BRnek meg valahol 3600MHZ tájékán vna végük. -
VR6-Fan
veterán
válasz
samfishR #4756 üzenetére
AN9:NF4 ultra chip(jó elrendezés), 4 sata/2ata csati, talán a legjobb tuningpotenciál az össze közül
AN9s:NF550/túlajdon képpen Ultra, satából van kevesebb(6db, és 1 ata van már csak, ami 2HW-t jelent)csak 1 lan csati és asszem az ultrán van már E-sata
AN9ultra:valamivel rosszabb tuning potenciál mint az S-nél
AN9 SLI:NF570, nem olyan jó tuning, de van rajta minden ami kellhet, elég jól fűt
killer1203:alapfesze:1,25V 2100MHz alapban olyan 2500,/2600-ot elveilg tud alapból ha a jobb G1-es, ha D2-es akkor valoszínüleg. nekem 4400+-om van(ez is brisbane magos mint a tied) 1,3V 2,8GHz-t tud stabilan
-
VR6-Fan
veterán
egy 4 éves architektúrából mit szeretnél még kihúzni, ami 1800MHZ kezdte az életét és majdnem 100%-ot gyorsult
?(ill ha az otthoni tuningot vesszük akkor többet mint 100%-ot a kezdetektől fogva..)
ja hogy te a lapról beszélsz!! ez esetben elnézést, hát nem kecsegtetenk túl jó pediréjel, de van akinek bevált
(azért hagytam bent az előzőt hogy ha valaki szídná a 6000/6400-okat, tunign szempontból
)
Tom5:már javítva
-
VR6-Fan
veterán
válasz
laci666 #4637 üzenetére
igazából 2,35V kicsivel többet tudna mitn a tilyed vagy ha - alatt lenne a külső hő, mert így baromi instabil...
volt olyan tag akinek 2,8V 1200(velemennyin) tudta a 4-4-4-14-et
amúgy A-data 800EE 2x1giga micron D9 GMH
hát nem tudom haver nagyon anit tuningos.... meg nem hinném hogy szeretné hogy megbontsam a gépét..
de 1,32V 2920MHz-t tud, bár igazából lehet többet is mert ott a ramot néztem és lehet hogy amiatt nem ment feljebb, ill gyári hütő volt rajta...
-
VR6-Fan
veterán
kicsit bántotam a ramokat
-
VR6-Fan
veterán
válasz
laci666 #4602 üzenetére
csak szeretem tudni hogy mi mit bír
(65nm-es procinak 1,85V...)
bár igaz hogy 1,56 a legjobb és most járok 3150MHz-nél.. majd ha lesz kutya hideg és szárazság akkor szerintem lesz az több is, feltéve ha nem felejtem el
az tuti micronos, azért a te ramjaid se gyenkék, bár mondjuk 2,5V alatt megnézném az enyémeket és mert könyörögnek a plusz feszért de a lap csak 2,3V tud adni nekik, meg kéne Vmodolni...
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #4480 üzenetére
bele paloltak +600MHz-t ejha!(gondolom azt nem szét feszelve csúcsra járatva vitte!)
lehet kéne váltni, de nem szabad!! monitor majd VGA aztán esetleg valami 4 magos... -
VR6-Fan
veterán
F3-as Windsor és F3-as Windsor közt van külömbbség
?
akkor légyszives ne tarsd magadban azokat a prezentáciokat! (lehetőleg magyarul szeretném...)
éN79:én kérek elnézést de a BR-eknek olyan hülye neve van
, külömben se voltam jó nyelvekből, és csak ennyi hibám legyen. semmi gond legalább megmosolygtatál a saját tudatlanságomon
-
VR6-Fan
veterán
"89W-os 6000-rest, mert az kisebb nm-es"nem hinném
"És sosem lesz olyan jó egy 5800+-os, mert valahol kevesebb van benne..."nem hinném
max megbukot a 6000+-os rostán, ill igen csonkítva van a 6400+-hoz képest->szórzó lockos..
"Merthogy azért Black Edition valamelyik, mert az a tuningra termett,"sarkítás... ezek is erősebb rostán mennék át (pl 6000/6400-én) ill szórzó lock mentesek kb ennyi külömbbség van köztük, 5000+ BE a legkisebb Birsbena maggal, a többi Windsor(F3)
VaniliásRönk:G2-es BR akkor maradt 2x512? tuningról infó?
mod:kicsit harapos napom van ma
-
VR6-Fan
veterán
válasz
jones965 #4141 üzenetére
köszi
de ez még gyerek cipő, csak nem volt időm szórakozni vele, meg FSB limites a lap, talán a régi lapomba 3100+ plusz kijött volna...
Ragadozó:sőt biztos
victory76:ajánlom a legfrisebbet asus update ezzel tudod
Win alól a biost cserélni -
VR6-Fan
veterán
no és a 3800-as Windsorok?
egy oldalabb visszább 3GHz alapfeszen, 1 óra orthos után és nálam is járt egy hasonló példány...
mondjuk azt hogy az újabb BR-eket már nem lehet annyira húzni
Parlagfű:így igaz, de egy 5000+-os B.E. BR azért elég jó lehet, ill windsorból lehetőleg csak is F3-asat.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
kicsitomi88 #3924 üzenetére
annyira nem biztos...
az F3-as Windsorok jobban húzhatok. -
VR6-Fan
veterán
de a biosban bevolt kapcsolva a c'n'q most kikapcsoltam majd meglátom mit reagál..
386MHz megy a ram(valós) 4-es szórzóval, vissza vétel miatt fagy:S
-
VR6-Fan
veterán
válasz
venember83 #3791 üzenetére
köszönöm, remélkem jó lesz, mert eddig 30 percenkét kb újra indulgatot magátol a gép, már túl is feszeltem, de akkor is. ha tudna valaki egy okot és egy megoldást
...
-
VR6-Fan
veterán
valaki betudná nekem linkelni a legfrissebb RMclockot?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Devastator #3691 üzenetére
Abit KN széria...(milyen felszeretség kell ill mi fontosabb.. v. tuning)
felső katt-os asus lapok
msi: olvas vissza.. -
VR6-Fan
veterán
válasz
katt777 #3689 üzenetére
biztos
nem kezdem el fikázni az MSI-t megtaték már helyetem
mennyi az alap fesze tijednek?
pls mondjatok nekem F3-as 5600+ alap feszeket(lehetőleg MSI tulajok jelentkezését várom)
0.05V külömbbség van két proci közt tehát az előző állításom még igaz is lehet
és annyit azért nem finomodhatot a technologia hogy +600(ill 800)MHz esetén úgyan akkora feszültség melett csak 10W-vel legyen nagyobb a fogyasztás
-
VR6-Fan
veterán
válasz
katt777 #3686 üzenetére
tudom ez nem hat meg
de biztos hogy nem 89W-s TDP-vel rendelkezik a 6000+ cpu....és tudtommal a 5600+ is úgyan azt a hütöd kapod mint a 6000+ ergo ha ugyan annyi feszt adsz neki mint a 6000-es az is ugyan azt tudja ugyan akkora hő termeléssel, sőt elvileg kisebbel...[link]
-
VR6-Fan
veterán
válasz
VaniliásRönk #3624 üzenetére
én is hozzájuk szoktam járkálni, meg vna még pár bolt a környéken
nézem... jéé F3 Windsor.. haver gépe, na akkor essünk neki mit bir...
kérj el egy két dobozt azt csak találsz egy F3-asat
-
VR6-Fan
veterán
Szia!!
én ezeken is gondolkodnék egy 3600+ X2 vagy egy 3800+ X2 inkább(utöbbit tapasztalatból ajánlom. járt a kezeim közt egy ilyen F3-as Windsor teljesen gyári cuccokkal vitt 2950MHz-t 1,4V, persze nem Orthos stabilan, ill nem néztem rajta..)és ha kifogsz egy tuningos darabot akkor nem is kell procit cserélned!
a bolt meg a Móriczon van a Libry felöli oldalt a Gellért szálló fele első utca.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
AMD Power #3460 üzenetére
tapasztalat szerint magasabb órajelen kevesebb fesz kell neki és kb 400-500MHz-vel több a vége(persze ez a legvégső eset)
de BR magos procikat is pár elvetemült Overcolcker húzot már itt a PH 3100MHz főlé
BR-ket kb 1.4/1.45V közt érdemes járatni(jobb hütővel) ott szoktak tudni 2.8-2.9(-3.0)GHz-t
laci666:nem szóltam! nem tudod hogy most kinél van az a proci
?
-
VR6-Fan
veterán
hüm tulajdon képpen egy FX Windsor 30k ért, a tuningosok álma
-
VR6-Fan
veterán
válasz
LALA_kiraly #3323 üzenetére
igen meglehet
az oldalán van egy kis ''ablak'' ahol látszi ka proci OPN-je. -
VR6-Fan
veterán
válasz
trassher #3279 üzenetére
nekem egy 4400-esem van ha normálon használnám akkor 1.45V, 2.86GHz
KN9s-ben
4400 alatt nem nagyon ajánlanék mert ennek azértz magas az alap órajele...
ha nem WR-t akarsz döntögetni, de magas órajel kell akkor viszont egy jó F3-as Windsor magos proci kell neked
ja igen nekem is Herr z-től van, a vége eddig 3151MHz....
diaz.skill:hozzá szolás
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz
trassher #3272 üzenetére
[link] felesleges pénz kidobásnak tartom
, max akkor éri meg Windsor magos procit venni ha tartosan 3GHz felett akarod járatni, nem szét feszelve
lapra meg még mindig az Abit KN9/KN9S/Ultra lesz neked a nyerő
laci666:vazzeg mennyi feszt kapnak azok a ramok?
Boci_13:szép top10-ben benne vagy már
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
köszi nektek
olyan 7 fok mert a ház már nedvesedet
proci alapon 6 fok(+/-1-2 fok) így húzva 1.61V 30-33 és +100MHz volt benne
valami flash játékot nyomtam rajta meg szöszmötöltem a win-be
enyém nagyon fesz éhes darab már, egy 100 lentebb nekem is stabilabb
laci666: hátigen az a cirka 300MHz lesz most a legnehezebb, ha meg is lesz a wr az is csak folyékony nitroval/száraz jéggel/kompival
job fent a kép alatt new entery
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest