Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Socket AM4
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
Loretto
veterán
érdekes én is meg tudtam ott kérdezni a gondomat. amugy bash nyitó hsz-e is beszédes.
-
Petie
veterán
-
Peet
senior tag
Tudom, több oldal szól már itt az A64-es konfigokról meg alaplapokról, viszont most talán én is beruházhatok egy ilyenbe és szeretném a legjobbat kihozni a pénzemből.
Ami kérdések felmerültek eddig bennem ezzel kapcsolatban:
Milyen alaplapot érdemes venni, ami stabil, mindenféle földi jóval el van látva és esetleg még olcsó is. (a húzhatóság nem fő szempont!)
Láttam, hogy többen is favorizálják a DFI LanPARTY UT nF3 250Gb -t (19+Áfa) és az igazat megvalva nekem is tetszik, viszont mondom, fontos lenne, hogy stabil lap legyen és minden működjön rajta rendesen, gondolok itt arra, hogy a C'n'Q -val van állítólag gond vele. Az igazat megvalva nem is tudom mi ez, vagy kell-e nekem. Valami hűtési valami lehet.
Szóval milyen lapot ajánlanátok?
Milyen procit?
Procinak én egy AMD ATHLON 64 3000 S754 dobozos 3év gari (31+Áfa) gondoltam, nemtudom ez jó-e, vagy elég a 2800-es esetleg.
Mellesleg a dobozos verzióban ugye van gyári hűtő?
Milyen a gyári hűtő, vagy inkább sima proci 1 év garival és vegyek hozzá Én hűtőt? (kb 3000ft van a két proci között)
Ramból mit érdemes venni?
Elég egy DDR 512MB PC3200 400MHZ SAMSUNG (12+Áfa) vagy egy ilyen gépbe már érdemesebb ECC-s ram vagy esetleg valami kisebb időzítésű stb stb.
Pár ezer forint ide vagy oda nem számít, szóval ha ennyi pénzért tudtok jobbat nosza rajta osszátok meg velem!
Előre is köszönök minden építőjellegű hozzászólást!
Aktív témák
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- ÚJ DELL P2723DE monitor 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest