Új hozzászólás Aktív témák
-
Andras828
tag
Sziasztok! Lehet volt már kérdés, de már egy ideje ezzel küszködök... Nekem is az XL-750F jelzésű egerem van, és a duplakattos gombot lehet-e, és ha igen, akkor hogy lehet programozni? Sehogy sem jövök rá, feltúrtam a netet... Drivert amit sikerült megtalálni, azzal nem megy. Valaki? :S
-
Andras828
tag
Amindenit, akkor lehet nem az egérnél lesz a probléma. Driver gond lesz szerintem.
Szerintem elég jó kis széria, szerintem ennyi pénzért(5.5k) tökéletes választás. Eredetileg Revoltec LightMouse Precision 2-őt vettem volna, de nem bántam meg, hogy ezt választottam.Az USB-s gondomon kívül eddig semmi probléma vele, bár itt sem az lesz sztem a gond.
-
Andras828
tag
Sziasztok! Csatlakoztam én is az X7 széria táborához, egy XL-750F-el. Egy hete vettem, és érdekes módon kétszer már át kellett raknom másik USB-re, mert egyszerűen nem érzékelte az egeret. Találkoztatok már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest