- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankie!
őstag
zárható
-
frankie!
őstag
Nem akarom elhinni! 7 levelet küldtem el, abból 4-re már válaszoltak is, ráadásul pont az egyik győri boltban van is br. 990 Ft-ért!
-
frankie!
őstag
Győr összes topikját megnéztem, nem volt ilyesmiről szó, ellemben sok minden másról
Nem tudod esetleg Bpesten kik azok a partnerei a kellynek, akik szoktak hozni régebbi cuccokat? Mert sztem ha bemegyek a Qwertybe ezzel, kiröhögnek. Most egyelőre még Pesten (is) vagyok.
Megnéztem a honlapjukon, tényleg van pár partnerük, szerintem írok egy sablonlevelet néhánynak, bár nem divat a vevő levelére válaszolni. -
frankie!
őstag
Nagyon köszi a választ! Melyek is a Kelly boltjai? Tudtommal Qwerty, Mikland, Pezo-tech(???), van mág valami?
Hát, ennek nem örülök, hogy butább lett, a Mouse rate checker programmal én 90 Hz-et mértem, nekem ez bőven elegendő, de ha ennél lassabb lenne, annak nem örülnék!
Ja, 1ébkébnt győri vagyok, tehát errefele lenne jó! -
Male
nagyúr
Mondjuk ha elárulod, hogy merre laksz, akkor talán többen tudnak segíteni... járd körbe a boltokat a közeledben: akik a Kelly-ből hoznak időnként árut, azok fognak tudni ilyet is hozni neked...
Amúgy tényleg jókis egér, régen még drága is volt (1998 vagy 99 óta használok ilyet). Arra viszont figyelj, hogy azóta megváltozott az elektronikája... ahogy észrevettem lassabban is mozog... Ja, és Win2Tech márkanéven is fut ugyanez
Szerk: némileg átfogalmaztam
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Nem tudja valaki, hogy valahol kapható-e még a fenti egér?
Mert ilyenem van már 6 éve, nagyon szeretem, csak már kezd elkopni a talpa, meg a gombjai is. A PCLand honlapján láttam 700 Ft-ért, ennyit meg is érne, de jó lenne, ha a postaköltséget nem kéne kifizetni, mert vidéki vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest