Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát hirtelen ezt találtam: [link]
Nem egy nagy szám, de árban talán ez felel meg egyedül.
Mióta elterjedtek a színes másológépek, amik tudnak scannelni, nem nagyon van kereslet egyszerű A/3-as scannerre, a profik meg árban nem egyszerűek...
Esetleg tudok nagyon kedvező áron egy milláért egy XeroxDC2240-es gépet, az tud scannelni 40 lapos sebességgel(meg persze nyomtatni meg másolni is...)
-
marcee
addikt
Még mindig nem találtam megfelelő A3-as szkannert. Attól tartok a 100e pénz nem lesz elég, de a 3-400e meg nevetségesen sok. Valami középút kellene, nem valami ipari másoló csoda kell, csak egy épkézláb minőséget adó nem csigalassú nagy szkenner! Ez olyan extra kívánság lenne?
-
marcee
addikt
Tud valaki ajánlani A3-as szkennert? Grafikai munkára építész irodába, újonan, max 100e br., HUF-ért.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Engem is érdekelnek az A3-as scannerek. SCSI. Használt.
Ebay.de?
Apronet?
Vatera? -
MuFFo
tag
Üdv!
Ha van a nagy vízen túl ismerősöd akkor érdemes megnézni az ebay-on a UMAX 2100XL-t. Pölö: Bővebben: link -
szasza_1
senior tag
Itt a könyvtárban, ahol most dolgozok, van egy ilyen Mustek, de ilyent ne vegyél, ez nagyon tetü.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
figy, ezekhez a villamos és gépészeti rajzokhoz hogy archiválva legyenek a végén jpg-ben, BŐVEN elég, nekem nem profi nyomdai dolgokra kell.
300dpi tényleg messze elég, hogy aztán ha kell akkor a feliratokat benne photoshopban lefordítsam és lementsem egy jpg-re, hogy aztán valamikor ha kellenek egy monitoron megnézze az ember, ellenőrzésképpen, vagy nyomtasson belőle egyet
a másik meg hogy 300 kiló az egész meló nincsen, azt számoltam hogy 33 bruttóért megvan a mustek, akkor még mindig marad egy 80 rugó így is tisztán és legközelebbre is van egy a3 scannerem ilyen melókhoz.
más kérdés, hogy buktam a melót, mert nekem 4-5 napba tellett volna kb megcsinálni, de ipari méretű scannerrel egy délután alatt megvan az egész... -
szasza_1
senior tag
-
Integra
titán
gondolkoztam én is digi fényépezőben, de ezek gépészeti, villamos rajzok a szemétégetőhöz, úgyhogy itt pro minőség kell sajnos.
megnéztem ezt a mustek scannert ami lentebb lett linkelve 31+áfáért, talátam róla bővebben pár infot: Bővebben: link
nekem egy scsi csatolós hp van, de az csak a4-et tud.
ami meg másik két epson lentebb linkelve, azok meg brutál drágák, nem is értem miért ekkora a különbség...
szóval ez a mustek ha kibír 1500 oldal scant, akkor még belefér, igaz így ennyivel kevesebb marad a végén.
hívtam a hp-t, nekik nincs is a3-as scannerjük, canon-t még nemtom, nem veszik fel...
[Szerkesztve] -
nagydee
tag
sajna nincs, de nem biztos, hogy olcsóbb lennék, mint egy külsős cég...
egyébként ha csak látható minőségben kell a dolog, akkor lehet jobban jársz, ha egy digitális fényképezőgépet és egy állványt szerzel...
én könyvtárba jártam úgy egy időben, hogy ott volt a gép a zsebemben.... a f****m sem fog 3x annyit fizetni egy fénymásolásért, mint amibe más helyen kerülne... használni meg úgyis gép elött használtam (cikkek voltak, olyan 200-300 oldal, diplomamunkához) amikor tudtam melyik képek kelleneke, azokat elmentem és lefényképeztem újra... -
Integra
titán
ezzel szopok én is most kb..
itthon van egy régebbi bazi nagy minolta lézermásoló/nyomtató, de nem tud scannelni, mert hiányoznak az extra cuccok hozzá...
van 1500 oldal A3-as rajzom és most valszeg kikell adnom más cégnek bescannelni, mert én nem tudom megcsinálni, brühühü
nincsen senkinek kölcsönbe ilyen scannere? -
nagydee
tag
Bővebben: link
csak így hirtelen kb. 2 perc alatt...
KERESŐ !!!! -
Rapid
aktív tag
tapasztalatok,árak
-
EG0
aktív tag
Hi,
milyen A3-as scannert vennétek építészeti tervek másolásához (A3-as nyomtató már van)?
Üdv,
EG0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest