Hirdetés
Aktív témák
-
domedee
senior tag
Érdekel pedig, csak közben filmet néztem.
Meg utánanéztem, a tuneren sajnos cd-kimenet. Az 1.a esetében pedig csak azt kellene tudni, hogy melyik ér mit visz.
Közben lenne egy másik megoldás, ami most jutott eszembe. Az alaplapom MSI KT3 Ultra2, és ehhez van valami S-bracket, amivel meglehet csinálni az 5.1+line in+mic-t. Már csak azt kellene, tudni, ez mit tud pontosan(minőség). És hol lehet beszerezni, mennyiért (Miskolcon). -
Dezmo
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Optimistabb hozzaallast
''akkor esetleg lehet, hogy másban NEM lesz''. :) -
TrollBalint
addikt
Nagyon úgy néz ki, hogy ketten maradtunk... :)
viszont ha játékban gond volt, akkor esetleg lehet, hogy másban is lesz. Ezen elv alapján döntöttem, hogy visszateszem. De azóta azt a kártyát lecseréltem egy Sb Live!-ra és egy 5.1-es hangfalszettre és nincs gondom :)) (Mondjuk ehhez van frissebb driver :D) -
Dezmo
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Na ja.... Ha a driver nem kompatibilis a jatekkal---> frissitjuk :))
-
TrollBalint
addikt
Én is azt használtam, bár nem 5.1 -es volt (még most sem az... :D) és egész jól müködött. Egyszer az egyik játéknál begajdult és nem volt rendes hang... (rallys játék) a motor hangja sipolt végig, a zene is cincogás volt csak... akkor döntöttem, hogy visszateszem a régi hangkártyám, azzal meg ment szépen... :)
-
Dezmo
csendes tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nos nekem alaplapi hangkarim van (MSI K7N2G....nForce) 'es tokeletesen meg vagyok elegedve a hangjaval. Igazabol semilyen kulonbseg nincs (azaz en, meg meg sokan masok sem fedznek fel) pl egy sblive-hoz kepest.
Kulonben a gep ventije ugyis termeli az alpzajt....
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
-
Dezmo
csendes tag
Hirtelen harom megoldas
1.) A tunernek lehet olyan kimente amilyen egy CD-nek, ezt kapcsolod ossze az alaplapi CD bemenettel sima CD hangkabellel
1.a) a tuner line (jack) kimenetere fabrikalsz egy atalakitot CD-re a
persze akkor minket esetben a CD hangerejet kell allitani ahoz hogy a tunered hanja valtozzon nem a line-ot
2. Az alaplaphoz adnak kulon cen/bass rearL/R kimenetet
3. A digitalis kimenetet (SPDIF) hasznalod megfelelo hangszoroval
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Talán vegyé' egy 5.1-es hangkártyát. AC97-el nem futsz messzire...
-
domedee
senior tag
Hellóka!
Bár még nem került sor a következő helyzetre, kíváncsi lennék a megoldására. Szóval van egy alaplapi AC'97, és egy tuner, aminek a hangját ugyebár a Line In-en át tudom megszólaltatni. De szeretnék 5.1-et is-most tervezem a megvételét. Azt pedig úgy lehet, hogy az Out/In/Mic-en át adja ki. De ilyenkor nem tudom használni a tuner hangját, ha jól gondolom...:O
Tehát mit lehet tenni ebben az esetben?
thx előre is
dömedee
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest