- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- LG LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
Egyáltalán nem.
Tömör izmos basszus.
Persze van egy szint, ami után érzem, h. már erőlködik, jól kell rávezérelni a jelet..
no meg ugye ez 40 hzig bírja, így nem árt akkora jelet is ráküldeni, 100 hoz képest is érezhető a különbség!
Amikor felraktam asztalra, a mély mintha elszállt volna, talán arra mondhatom a pukkogást... pedig hungarocelre raktam, de mégis..szal ott nagyon nem jó.
most ugye asztallap mellett van, ill. az asztalmerevítő, bár az magasabban van, a sub lejjebb van, így kvázi mintha pici sarokban lenne az asztal által, de persze nem ugyanaz.. de valszeg azért is szól jól bizonyos irányokba.... De hátrafele is irdatlanul szól, jó lenne, ha az előre szólna.. Raktam mögé pár atlaszt , és szépen verte vissza a hangot, de vhogy úgy mégse volt az igazi...Aztán hagytam.
De kipróbálom a sarokban, csak a front leftnek akkor kéne +2.3 méter zsinór, de az nincs... ha beválik, akkor majd csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged