Új hozzászólás Aktív témák

• Webmatyi

csendes tag

Kedves erdoke:

Valószínűleg sosem fogunk kompromisszumra jutni, de végüli is ez nem baj. Nem meggyőzni akarlak, csak nem értem igazán az érveidet. Mindaddig elméleti dolgokról beszélsz, amíg nem próbáltad ki a dolgot. Hogyan tudsz így véleményt alkotni egyáltalán?

Először is maradjunk annyiban, hogy a valódi koncertélmény az, amikor ott vagy. Ezt nem érdemes feszegetni tovább!

Abban többnyire egyetértek, hogy ezzel az erővel hajthatnék 4 hangszórót sztereóban, de én jobban szeretem, ha külön le van osztva a közép és az LFE + nem kell állandóan buzerálnom a házimozi beállításait.

Azon állításod, hogy az emberi fül fiziológiája pont az ellenkezőjére bizonyíték, mint amire én felhoztam az azért sántít néhány helyen. Minden kis szarságba nem akarok most belekötni, de már a fiziológia szót sem a megfelelő módon használod. Nézz utána inkább, hogy mit jelent pontosan...

''Az embernek egyébként is két füle van, éppen ezért elvileg a FR+FL hengfalakból minden irányt ki lehet keverni egy jó hangprocesszorral és megfelelő hangszórókkal. Persze ezek inkább csak elméletben léteznek.''

Az az ''elvileg'' és ''elméletben'' szó igazolja azt, hogy mindaddig nincs miről beszélgetnünk, amíg én folyamatosan gyakorlati, te pedig elméleti dolgokra hivatkozol.

Ráadásul a röhej az, hogy ténylegesen létezik az általad csak elméletben említett több irányú hangkép sztereo forrásból. Igen, megcsinálták. Közel 1,5 mikulás 1 pár olyan hangfal. Mivel ez számomra nem elérhető, ezért a saját viszonyaimhoz próbálok valami olyat kialakítani, ami nekem megfelel és kivitelezhető

Azért persze tisztelem benned, hogy veszed a fáradtságot és hozzászólsz! :)

(a DVD kódolást inkább ne keverjük ide bele, mert az teljesen más téma)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák