- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
tag
Halihó. Ugyanolyan árban melyik fejhallgatót választanátok?
Razer Kraken X Multiplatform, vagy Hyperx cloudx stinger? Elvileg xbox verzió, nekem is konzolhoz kéne. Pontosan ez a neve, nem core vagy ilyesmi. Valamelyik kêpvisel mondjuk nagyobb minőséget/jobb mikrofont? -
User05
tag
válasz
allnickused #28976 üzenetére
Most néztem pár review-t, és azt mondják, hogy a hs35 borzalmas, még a mikrofonja is. (hs55-ről van tapasztalatom, de nem tudtam hogy ennyire más kategóriák)
Nagyon elvette a kedvem, a jbl-ről maximum azt írják, hogy hamar törik, hangzásban viszont nagyon jók -
User05
tag
Sziasztok. Van 2 fejes a környéken amit jó árban és jó állapotban tudnék beszerezni. (Minimálisan használtak) Szerintetek melyik a jobb választás?
Van egy JBL Quantum 100P 6000Ft-ért, illetve egy Corsair HS35 Stereo 10.000Ft-ért. Nem igazán rendelgetnék, itt vannak a közelben így nagyon kényelmes lenne a vásárlás. Melyik a jobb? Persze ha egyik sem azt is elfogadom, és várom az opciókat.
Átlagfelhasználás lenne, inkább gaming és fontos a mikrofon is, amit ha jól tudok a corsairben nagyon minőségi. -
User05
tag
Sziasztok. Most terveztem lecserélni a Series X-hez használt Trust GXT Pylo mittudoménmit..
Szomorúan tapasztaltam, hogy az Xbox eredeti wireless fejesét már nem forgalmazzák.. Pedig az a jobb minőségről volt híres, illetve a bluetooth csatlakozásáról, hogy egyszerre tudtál a konzolra illetve telefonra csatlakozni, akár hívást fogadni közben. Fejes bekapcsolásakor pedig a konzol is kapcsolt. Asszem talán olyan 18k körül volt, bár emlékeim zavarosak.
Most megnéztem, van egy Microsoft márkás vezetékes fejes árukeresőn, de az közel sem az amire gondolok.
Van esetleg ahhoz hasonló fejhallgató?
Mondjuk úgy 30k-ig bezárólag? Vagy csak a vezetékesek jöhetnek szóba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic V2 - origami
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest