Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz
jozsi252 #3169 üzenetére
Visszaküldtem... CoD-ban próbáltam de nem igazán vettem észre nagy különbséget ( lépések terén ) mint ami előtte volt, kivétel a durva basszust mindenhol. Valószínűleg ez az alaplapi hangkari hibája. Valami normálissal biztos jó lenne, de arra nem volt pénzem...
Összességében jó volt, sőt.. nagyon kényelmes, párnázott és könnyű. És ami zenét hallgattam vele az nagyon tiszta volt ( legalábbis nekem ) és nagyon durva basszus van benne, jobb volt mint a 2.1 hangfalamDe mivel játékhoz kellene és nem tapasztaltam különösebb változást meg drága is volt, ezért visszaküldtem. Lehet újra megvenném persze csak normális hangkarival mert amúgy bejött.
Erről a Tritton-ról én nem tudok nyilatkozni de már néztem párszor és biztos jó lehet ( és ha még van pénzed és nincs hangkarid akkor veszel egy Asus Xonar DG-t )
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest