- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz CsonkaImo #16501 üzenetére
A dolby surround systemre gondolsz ez alatt? Volt bekapcsolva az is, de nem lett jobb a dolog (térben, helyezkotve nem hallom a hangokat és sajnos hiába ismerem a pályának az összes helysegenek az összes hangját hallani nem hallom a lepteket, ajtó nyitasokat). Igen arra van kötve.
[ Szerkesztve ]
I live for the weekends, I live for Hard Styles, I live for hardstyle baby!
-
Gunz4Hire
csendes tag
válasz Gunz4Hire #16502 üzenetére
Amúgy a Jack-es verzionak tudtommal nincs drivere... Amit leszedtem az Engine 3 nem is érzékeli szóval, ha a fejhallgato driverre gondolsz nincs semmi bekapcsolva. Ha rosszul tudnám és ez a baj, akkor nem szóltam. Ui.: Bocsi a dupla miatt, de lejárt a szerk idő. :/
[ Szerkesztve ]
I live for the weekends, I live for Hard Styles, I live for hardstyle baby!
-
Rick3D
senior tag
-
b_alazs
tag
Sziasztok!
Nem teljesen topik specifikus kérdés, de remélem tudok segíteni.
Van egy AKG Y40 fejhallgatóm és a kábele cserére szorul.Egyik vége 2,5mm jack (ez megy a fejhallgatóba) míg a másik 3,5mm-es.
A problémám az, hogy magyar oldalakon egyszerűen nem találtam ilyen kábelt, ahol rákérdeztem csak az átalakítóval való megoldást tudták javasolni.
Azt nagyon megköszönném, ha valaki tudna linkelni olyan oldalt, ahol egy ilyen eszközt beszerezhetnék.
Előre is köszi!
Balázs -
Wolverine
félisten
válasz weres78 #16485 üzenetére
Konkrétan azért kérdeztem, mert régebben volt egy Zalman ZM-RS6F fejhallgatóm, ami sajnos eltört egy hirtelen mozdulat (és 7 év) után. Nem biztos, hogy veszek másikat, de elképzelhető; attól függ, ki tudok-e szorítani bármilyen összeget erre.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Játékra alkalmas fejest keresek, mikrofonnal. Vezetékes megoldás érdekel. Egyelőre alaplapi hangkártyával menne.
Árban olyan 10-15k a ráfordítható összeg.
Lényeg a kényelem és a fület körül ölelő kialakítás.Üdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
válasz CsonkaImo #16510 üzenetére
Hali!
Köszi a választ. Biztos hogy nem a fülre ül rá ez a füles? Videón eléggé kicsinek tűnt.
Illetve honnan érdemes megrendelni?Esetleg ezek közül valamelyik:
SPEEDLINK TRITON STEREO HEADSET (8k)
SPEEDLINK CONIUX STEREO GAMING HEADSET (10k)
SPEEDLINK MEDUSA NX 5.1 SURROUND HEADSET (13k)[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
weres78
senior tag
válasz Wolverine #16508 üzenetére
Üdv!
Nem néztem végig az ajánlottak listáját, de amit láttam és tudok, az rendben van. Az Általad említett fejesekre a hozzászólásod miatt (és mert unatkoztam) kerestem rá konkrétan, és úgy találtam rendben van az ajánló. Mondjuk ha valamilyen boltban néztél árat, főleg ha vidéken, akkor ott tuti jelentősen drágább minden, ezt sajnos tapasztalom... -
CptAdamica
veterán
Próbálta már valaki közületek a Logitech új G633-as fejhallgatóját, vélemény? Illetve milyen fejhallgatót ajánlanátok, ami mind hangzásban, mint mikrofon ügyileg korrekt? 50 ezerig.
Megyen!
-
Slyer
senior tag
Hali!
Van egy Razer Barracuda fülesem, ami eléggé megviselt állapotban van, de megélt egy pár kemény estét, meg hát van vagy 5-6 éves...
Szeretnék helyette egy másikat, viszont most már nem nagyon költenék vagyonokat, max 15k lenne a keret.
A Barracudát is alaplapival használtam, és lehet igénytelen vagyok ilyen téren, de nekem ez is elég volt. Kijött rendesen az 5.1, és ez volt a lényeg.
A lényeg: Lehetőleg 5.1, mikrofon legyen, max 15k. Bejönnek a Razerek, csak nem tudom mennyire jött fel a többi márka mellé. Lehetőleg normálisan nézzen ki...
Most lenne G430 amit meg tudnék venni 15k-ért. Érdemes lenne, vagy mást ajánlanátok? köszi!
-
dantambt
tag
Sziasztok! 3 füles között vacilálok
Steelseries siberian elite
Steelseries 9h
Logitech g633
Szinte csak csgo hoz használnám
Ti melyiket javasoljátok? -
sting2
addikt
válasz CptAdamica #16519 üzenetére
A 933 lett volna az igazi...
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
CsonkaImo
addikt
válasz CptAdamica #16523 üzenetére
Nem rég megjelent fejhallgató, egyszerűen nincs még tapasztalat vele. Majd ha megérkezik, kíváncsian várjuk a véleményed!
-
CptAdamica
veterán
válasz CsonkaImo #16524 üzenetére
Fogok írni és nyilván ha nem tetszik, akkor megvan a lehetőségem visszajuttatni.
Logitech kormány, gamepad, két billentyűzet, három egér, távirányító, két hangfal után bizakodom, eddig nem volt gond Logitech termékekkel, minddel elégedett vagyok/voltam.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
sting2
addikt
válasz CptAdamica #16523 üzenetére
Nem volt gúnyos, csak bánom, hogy megint lecsúsztunk egy Brand-en belüli "Csúcsragadozóról".
Olvastam volna egy itteni tag véleményét is...
Evvan.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
veterán
válasz CsonkaImo #16521 üzenetére
Egyetértek, 40mm-es hangszóróktól ne várjon senki szép mélyeket.
Logitech G633 Artemis Headset Review:
The sound character is tuned more for gaming audio than any other listening application. Trebles are very bright and quite shrilly and bass is near nonexistent.
-
CptAdamica
veterán
Nahát, az első benyomások a G633-ról:
- Szép a doboza és az ehhez tartozó körítések, grafikák,
- Két kábel van hozzá, egy sima 3,5 Jack és egy USB-s, az utóbbin lehet elérni a szoftveres funkciókat, DTS, Dolby hangokat, szerintem mind a két kábel elegendő hosszúságú, a maguk feladatához,
- Füles jól össze van rakva, azért a szokásos kis recsegő hangok itt is megvannak,
- Felvéve abszolút kényelmes, bekapja teljesen a fülemet, szóval nagyon kényelmes a viselete, most 1-2 órát volt rajtam,
- Teszteltem film, játék és zene alatt is, én mindhárom téren elégedett voltam vele. A DTS 7.1 van bekapcsolva és ezen a téren abszolút jól teljesített, szép tisztán szól. A film egyébként a Jurassic World volt Bluray, DTS verzió, a játék Battlefield 4, a zene pedig főként rock. Amivel egyenlőre nem tudtam mit kezdeni, az a Dolby 7.1 kicsit halkabb is, mint a DTS, plusz nem is annyira jól muzsikál.
- Mikrofonja pedig eddigi tapasztalat alapján teljesen jó. Nincs zúgás, kihajtva engedélyezi, becsukba némítjaSzóval azt hiszem nekem tökéletes lesz, remélem a technika ördöge is így akarja.
Megyen!
-
Slyer
senior tag
Halika!
Egy gyors kérdés...
SteelSeries Siberia RAW Prism VAGY Logitech G430? leginkább laza játékra lenne használva, közben duma haverokkal, no meg persze zenehallgatás amikor épp nem megy a játék.
Nagyjából egy árban tudnám venni mindkettőt.
-
Domax
csendes tag
Sziasztok, 3 füles közülk kéne választani szerintetek melyik legyen ?
Razer kraken, SteelSeries RAW Prism Siberia, vagy Logitech G430 ?
illetve 7.1,elsőként játékra de ha zenehallgatásra használom arra is jó ??köszi előre is !
-
dantambt
tag
Holnap megjön a ss 9h. Kiváncsi leszek milyen.
-
sixpak
nagyúr
Hi.
Szeretnék venni egy fejhallgatót játékra, remélem beválik, soha nem próbáltam még, 2.1 hangfalszettet használtam eddig, viszont éjjel jól jönne, ha nem ébredne fel a család.
Mindenképp real 5.1/7.1 hangzásút szeretnék, abból a fajtából, ami körülveszi a fület.
Mikrofon nem érdekel, vezeték nélküli gondolom nem fér be a keretbe, ezért jó a vezetékes.
Külön hangkártyám nincs, egy ilyen alaplap van a gépben, remélem működik ezzel a többcsatornás hang.
Kb. 25ezret szánok rá, nyilván par ezer forint nem számit egyik irányban sem.
Egyet néztem is, ez a Logitech g430...annál jobb ár/érték arányú van vagy felejtsem el?
Thx.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
-
bombibmw
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs