- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
pjtr
aktív tag
igy van. mert most lehet sporolsz 5-10e ft, utána pedig ha szerencsétlen vagy, akkor a géped leviheted a kuka mellé. most persze lehet hogy megtámadnak majd sokan hogy a mercury tápja....stb már 2 éve hibátlanul működik, én erre azt mondanám hogy MÁZLI.
3 napja áramszünetünk volt az egész házban. a gépem nem kapcsolodott be utána, gondolhatjátok zabszemmel mentem haza, közben teljes leltárt végezve fejben, hogy mi szállhatott el. nem volt hajlandó addig bekapcsolni, amig le nem választottam a delejről.utána pattant 1-et ahogy ujra visszaraktam áram alá, és elindult :)
ha nem lett volna védelem a tápon, akkor mikor újra delej alá került a táp, lehet hogy lökött volna befele 1 f@szát, és a gépem most csak cipősdoboznak használnám :))
ezért nem szabad sporolni -
moonman
titán
tápon ne spóroljatok.
-
pjtr
aktív tag
-
pjtr
aktív tag
szia
azt mondta eccer nekem a Mustárba 1 elhizott eladó srác, hogy ez ugyanolyan jó táp mint a Chieftec, merthogy ugyanaz a cég csinálja. Csak arra nem tudott választ adni, hogy miért nincs akkor örökélet gari a sirtek tápra(asszem 1-2 évet mondott). Ugyhogy átpattantam az akvába és ott vettem 1 Chieftec tápot, ami örök-garis
most ott 15000+fa: Chieftec ATX tápegység 420W, aktív PFC, dupla ventillátor -örök gari. Én inkább a helyedben ijesmit vennék.
[Szerkesztve] -
Nightmare
senior tag
Na most ezt azért kérdem,mert van 420-as meg 410-es!!!Van különbség????
-
Nightmare
senior tag
Helló népek!!!!A kérdés fenn áll,kéne rá választ kapnom;aki keni vágja a dolgokat!!!15000 e-ért adják!!!Rácsapjak???
Aktív témák
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest