Hirdetés
- 3D nyomtatás
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark2001 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
remélem ez így már jó lesz:
[link] -
szab.tam
nagyúr
idáig kb. ezzel a konfiggal 34500-at sikerült csinálnom. húztam a ramon, (időzítés persze feljebb véve...), így + 1000. a többit egy kis trükkel lehetett elérni. mielőtt nekiáltam a karit az att-ban húzni, megnyitottam a catalystot. szétnéztem a 3d beállítások között, és a potmétereket mindenhol áthúztam a minőségről a teljesítményre. ez is eredményezett majd +2000 pontot. ha még valaki nem nézte, érdemes kipróbálni.
-
szab.tam
nagyúr
te mindenhol ott vagy ?
beszéltünk róla, igaz, de ez a 2001-es tesztnél ez új észrevétel, így arra gondoltam, hogy ha másnál nincs a jelenség, akkor nálam egy beálltással kiküszöbölhető. hétalvóval is beszéltem már, de neki még nem említettem a 2001-et.
v-synk bekapcs nem segít.
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
hajháló mindenkinek!
2001-ben a 4. pályán, (2. sárkányos), nálam a kép mozgásakor, ahol a házak mozognak a háttérben, a kép bizonyos helyeken csúszik, azaz: a kép vizszintes sávokban pillanatokra eltörik, és nem egyszerre mozog, tehát a háttér egyes részletei egymást köveően, kicsit ugrálva, hullámozva haladnak.
ez a jelenség önmagában a teszt alatt nem zavar, de bizonyos játékoknál (pl. gtr2, magas szűrő - teljes +árnyék) is vannak hasonló tünetek. ezt szeretném kiküszöbölni, és keresem a hiba forrását.
mert ha nálatok nincs ez a jelenség, akkor a hiba biztos nálam van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Új - VGA támasztékok, több méretben, fém verzió
- Eladó RTX 4090 ROG-STRIX-RTX4090-O24G-GAMING
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest