- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én voltam buta. Megoldottam, hogy minden gép lásson mindent, és így sikerült munkába fognom minden masinát. ( Mondjuk ehhez kellett egy olyan progit írni, ami úgy néz ki, mint a Windows XP bejelentkező képernyője, és miután beléptem a saját jelszavammal, elindítottam a progit, és hívtam a tanárt, hogy lépjen már be, mert nem megy az én jelszavammal, a progiba beírta a jelszavát, így lettem én is Rendszergazda
) )
Videót ugyan még mindíg nem tud, csak képeket renderelni, de nekem ez is megfelel.
A progink Credits része úgy is ~1200 képkocka, az otthoni gépem kb. 2 napig számolná. A héten megnézem, mennyi idő alatt végez a csorda. -
Ez nem is kérdés lesz, inkább egy meglátás.
A minap volt szerencsém az iskolánkban 2 haverommal csinálni a szakdogánkat.
A terem teljes gépparkja a rendelkezésünkre állt, mivel tanítási szünet miatt senki sem volt az iskolában, csak a felvételiző 8.-osok meg a felvételiztető tanárok.
Gondoltuk jó lesz, Hisz egy játékprogramot fejlesztünk, szakdolgozatképpen.
15 db 1,7-es Celeron volt a teremben. A Programozás az egyik haverom reszortja volt az egyik gépen, a másikon a másik haverom csinálta a hangokat, egy harmadikon a programozónk barátnője netezett, míg egy negyedik Jukeboxként üzemelt. Gondoltam milyen jó is lesz, hogy a maradék 11 gépen renderelhetek net renderrel egyszerre. Úgyis át akartam renderelni a játék videóit. 3 órába tellt, mire kiderült a szörnyű - viszonylag szörnyű - valóság.
A 3D Studio MAX 6 NetRender 3 elemből áll, egy manager, egy server és egy monitor progi. Először minden gépen elindítottuk a managert, és csak egy gépen a szervert. Később kiderült, hogy minden renderelő gépen a szervernek kell futnia, a manager csak egy gépen mehet. az osztja majd szét a feladatokat. Ráadásul AVI-t még véletlenül sem lehet renderelni hálóban, csak képeket, azokat is csak úgy, hogy mondjuk 1-110-ig renderelünk képet, és így mindegyik gép 10-10 képet fog renderelni. Ezeket noha össze lehetne fűzni, de ráadásul annyira le volt amortizálva a hálózat, hogy néhány kép elveszett mivel nem lehetett eljuttatni a központi könyvtárba. Ráadásul össze-vissza osztotta ki a rendereléseket. Szóval a végén csak egy gép renderelt a 11 helyett.
Pedig elkézeltem volna, hogy 1 kép renderelését is lehetett volna így intézni, mégpedig úgy, hogy a gépek számolási kapacitása összeadódott volna. Kár
Új hozzászólás Aktív témák
- Seed szerver topic
- Formula-1
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest