Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Apollyon #5405 üzenetére
Nah hát akkor megválaszolom a saját kérdésemet. Ez van, ha az ember csak 1-2 fórumot néz meg, amihez hozzászokott, és az előző hsz-emben is látható tájékozatlanság lesz az eredménye.
Röviden és tömören: nem éri meg. Biztos jó meg minden, de többszáz oldalas tutor van a progiban ingyen, nem beszélve a neten fellelhető négy gigapetatonna terabájtnyi egyéb szöveges és képes, videó helpekről. Szintén ingyen. Végülis elmondják helyetted azt, amit magadtól lusta voltál megtanulni. Ahogy néztem az oktatók sem tudnak ennél többet. Főleg hogy a nulláról kezdik, amit meg kösz nem azt már rég tudom, és a többi is csak ugyanannyi hogy megmondják mi hol és mire jó.
Ha gyorsabb is, ennyi zsét nem ér meg, talán az ötöde még megérne, de az is csak akkor ha a kompletta művészet mélytanáig belevezetnek a tanfolyamon.Ennyi. Gondoltam leírom bővebben a szitut, mielőtt vki idetévedne és újra megkérdezné ezt a hülyeséget.
Más: a 2010-es maxot próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest