Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabaly

tag

válasz Mika1227 #15654 üzenetére

Szia.
    Ha már jól megvizslattad a készüléked válaszolnál néhány kérdésre? Ugyanis nekem sem kéne felesleges cullangokkal teletömött tv, ezért megakadt a szemem ezen amit vettél.
    A leglényegesebb, 102 cm képátlós Technikát láttam a szomszédban és teljesen rendben van a kép, nagyon jó az Sd adás ami engem a legjobban érdekel. Na de én inkább elmennék 106 cm képátlóig ami még talán jó lenne az sd-csatornákhoz ezért írd már meg őszintén a véleményed, persze nem tudom milyen szolgáltatód van nekem T-home.
    A másik, olvastam ezekben a topikokban arról, hogy sokan kérdezték hogyan kell kikapcsolni azt a funkciót amely leállítja a képváltásonkénti automatikus szín állítgatást. Bocsi, nem tudok és nem is akarok itt szak szavakat írni csak így tudom körbe magyarázni. :) Na most az egyik boltban vásárolt valaki szintén ilyen tv-t ami neked van és kérdezte az eladót, hogyan lehet kikapcsolni és az azt válaszolta nem lehet az Lcd-tv-k velejárója, csak a háttérfényt lehet állítani . (amit lehetett már kikapcsolta ez a vevő mégis minden képváltásnál automatikusan állítódik a fényerő, stb) Te ezt hogy látod, zavaró-e mert itt sokan panaszkodtak rá de úgy tudom azokon a készülékeken ki lehetett kapcsolni, ez nekem nagyon nem jönne be, egyenesen kizáró ok lenne.
    Végül te hogy tudod, a ráírt 100 Herz valóban annyi-e vagy 50.
    Nagyon köszönöm ha válaszolsz már múlt év január óta itt vagyok az összes lcd, stb topikban és két okból kifolyólag nem tudok tv-t venni, egyik mint írtam az sd adások miatt és én ilyeneket néznék szinte mindíg (és most a szomszéd 102 cm átlójú tv-je ismét beindított mert az összes csatit (Digi) többször végig zongorázva nem találtam semmi kivetnivalót), a másik számomra csupa felesleges dolgokkal telipakolt tv-k sem érdekelnek, de meg ne sértsek senkit én nem tudnám kihasználni mert ha szükségem lenne rájuk már vettem volna olyant.
    Természetesen az itt nick szerint általam már jól ismert szakértők is válaszolhatnak és köszönöm előre is. :)

Erről lenne szó: [link]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák