Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 3D nyomtatás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
tea
csendes tag
Nekem csak Enabled-del megy az újonnan beszerzett 200G-s SATA-s Maxtorom. Azelött volt, hogy fel sem ismerte az alaplap, + sokáig tartott detektálni. Már kezdtem kétségbeesni. Gondoltam, hogy elkezdek a setupba turkálni és bejött. Most kerestem rá a neten, hogy vlójában mit is csináltam, így akadtam rá a Te kérdésedre is. Nomeg a kövi cikket találtam, remélem tudsz angolul:
32-bit Transfer Mode
Common Options : On, Off
Quick Review
This BIOS feature allows you to command the IDE controller to combine two 16-bit hard disk reads into a single 32-bit data transfer to the processor. This greatly improves the performance of the IDE controller as well as the PCI bus.
Therefore, it is highly advisable to enable 32-bit Transfer Mode. If you disable it, data transfers from the IDE controller to the processor will only occur in 16-bits chunks. -
zizzenet
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek! ASUS C800 E-DELUXE alaplap, SAMSUNG S-ATA vinyó. BIOS-ban a vinyó opciói között van egy olyan, hogy ''32-bit Data Transfer'', ami alapból Disabled. Ez mire szolgál, lehet-e Enabled-re tenni és akkor mit tapasztalok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest