Új hozzászólás Aktív témák
-
tea
csendes tag
Nekem csak Enabled-del megy az újonnan beszerzett 200G-s SATA-s Maxtorom. Azelött volt, hogy fel sem ismerte az alaplap, + sokáig tartott detektálni. Már kezdtem kétségbeesni. Gondoltam, hogy elkezdek a setupba turkálni és bejött. Most kerestem rá a neten, hogy vlójában mit is csináltam, így akadtam rá a Te kérdésedre is. Nomeg a kövi cikket találtam, remélem tudsz angolul:
32-bit Transfer Mode
Common Options : On, Off
Quick Review
This BIOS feature allows you to command the IDE controller to combine two 16-bit hard disk reads into a single 32-bit data transfer to the processor. This greatly improves the performance of the IDE controller as well as the PCI bus.
Therefore, it is highly advisable to enable 32-bit Transfer Mode. If you disable it, data transfers from the IDE controller to the processor will only occur in 16-bits chunks. -
zizzenet
csendes tag
Segítsetek, legyetek szívesek! ASUS C800 E-DELUXE alaplap, SAMSUNG S-ATA vinyó. BIOS-ban a vinyó opciói között van egy olyan, hogy ''32-bit Data Transfer'', ami alapból Disabled. Ez mire szolgál, lehet-e Enabled-re tenni és akkor mit tapasztalok?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged