Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Ezt most nem teljesen vagom. Akarmennyi memo van is bent, akkor is csak KETTO fog menni dualban (ha megy), mert kul mashogy hivnak, nemde?
De szerintem ez nem gaz, nem hinnem, hogy akkora memoriaigenynel szamitana, hogy ne sak 1 giga, hanem mondjuk a a maradek +1 giga is duelkent mukodjon.
Felvetes: Van 2x256 + 1x512 memonk, ahol ugye 512 megy dualban es kesz. Masik varians, van 2x512-onk, azaz az egesz 1 giga dual modban van. En nem teljesen vagom az egesz pontos mukodeset, csak gondolom. Azaz adott vmi informacio, ami kuldve van a memo fele (vagy hivva van onnan), es ez az adatmennyiseg ketfele bontva aramlik ket kulonbozo modulba a savszelesseget maximalisan kihasznalva, igy felezodik (elmeletben) az olvasasi/irasi sebesseg. Gondolom eleg fejletten kivan ennek menete dolgozva, es szerintem a 2x256+1x512 nem igazan lassabb mint a 2x512.
De ezt csak en gondolom en, aki nagyon vagja a temat, felvilagosithatna engem is, mert erdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De szerintem ez nem gaz, nem hinnem, hogy akkora memoriaigenynel szamitana, hogy ne sak 1 giga, hanem mondjuk a a maradek +1 giga is duelkent mukodjon.