- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Ezt most nem teljesen vagom. Akarmennyi memo van is bent, akkor is csak KETTO fog menni dualban (ha megy), mert kul mashogy hivnak, nemde?
De szerintem ez nem gaz, nem hinnem, hogy akkora memoriaigenynel szamitana, hogy ne sak 1 giga, hanem mondjuk a a maradek +1 giga is duelkent mukodjon.
Felvetes: Van 2x256 + 1x512 memonk, ahol ugye 512 megy dualban es kesz. Masik varians, van 2x512-onk, azaz az egesz 1 giga dual modban van. En nem teljesen vagom az egesz pontos mukodeset, csak gondolom. Azaz adott vmi informacio, ami kuldve van a memo fele (vagy hivva van onnan), es ez az adatmennyiseg ketfele bontva aramlik ket kulonbozo modulba a savszelesseget maximalisan kihasznalva, igy felezodik (elmeletben) az olvasasi/irasi sebesseg. Gondolom eleg fejletten kivan ennek menete dolgozva, es szerintem a 2x256+1x512 nem igazan lassabb mint a 2x512.
De ezt csak en gondolom en, aki nagyon vagja a temat, felvilagosithatna engem is, mert erdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest