Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Fritz Teufel #31 üzenetére
A Dellből ha tartósat akarsz akkor nem az Inspiron szériát kell választani. Persze ez igaz a többi gyártóra is. A felsőkategóriás cuccaik a jók igazán minden gyártónak. Lentebb csak elvétve van ami véletlenül túl jól sikerül. Én pont ezért pár évesen veszek ilyeneket.
-
7Heads Drago
veterán
Ritka félrevezető szenzációhajhász egy cikk lett ez is. A 81 mah, meg a 235 mah növekedés az már gigaméretűnek számít? Parasztvakítás lett az egész oldal. Nem értem miért kell a bulvársajtóban alkalmazott félrevezető címeket itt is bevetni. Nekem pont az ilyenek miatt nincs kedvem előfizetni az oldalra.
Apple: épp csak annyit adnak amit nagyon muszáj. Nem értem miért nem mernek egy kicsit jobban belevágni. Egyre inkább kevés lesz ez. Kellene valami olyan is ami tényleg + az előző évhez képest. Na de majd az Apple eladási adatok úgyis rám cáfolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Milyen TV-t vegyek?
- Energiaital topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest