Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Androidos fejegységek
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- Milyen routert?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben