Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Van abban valami amit ír és tényleg lehet a dolog oda-vissza megtévesztő.
Egyébként az iPhone nálam RAW-ra van állítva. Aztán próbáltam utómunkálni képeket, akár úgy is, hogy automatán, de valahogyan mindig a nyers kép tetszett jobban és visszaállítottam. Ha nem mondod, hogy sótlan a leves, megeszem úgy én finom akkor is úgy ahogy van, ha egyébként ízlik
Rá kellett jönnöm, hogy nem elég a szoftvert tudni állítgatni a fotó retusálásához, az is kell hozzá, hogy tudjam milyennek kell lennie egy jó képnek. Legalább is azt hiszem vagy csak ennyire nem vagyok képben
Meg az sem mindegy, hogy milyen eszközön nézi az ember a produktumot.Szóval, lehet, hogy a Sony is jó képet gyártana nekem úgy ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest