Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exom
tag
válasz
sulu1701
üzenetére
Arra azért készülj fel, hogy nem lesz egyszerű miniDP -DP kábelt venni 3 - 5 m hosszúságban. Valószínűleg azt is csak külföldről tudsz beszerezni. Jobban jársz ha valami jobb minőségűt veszel DE -ből, esetleg UK -ból. HU -ból elég reménytelen. Ha van akkor sem ér egy kalap szart sem, mert nálunk csak a legolcsóbb, leggagyibbat tartják raktáron. (Javaslom, hogy azonos típusú, azonos hosszúságú kábelt használj !)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sulu1701
üzenetére
esetleg gyartoi forumon / wsg forumon kerdezz ra. sajnos itt foleg annyit tudunk, amennyit probaltunk, a hubok pedig eloszor 1000 usd korul mozogtak.
arra ugyelj, hogy a kartyanak legyen jo es halk hutese mert melegedni fog. 69x0 szeria nagyon, 78x0 mar elfogadhatobban.
-
Exom
tag
válasz
sulu1701
üzenetére
Itt tudsz venni:
[link]
Szerintem az általad vázolt dolog nem működik, de nem vagyok benne biztos, mert nem próbáltam.
Sajnos a multimonitor témában elég sok félinfó áll rendelkezésre, és a gyártók is elég pontatlanúl adják meg az infókat.ui: Most hány monitorral kereskedsz?
-
Peathee
senior tag
válasz
sulu1701
üzenetére
9 monitoros rendszer és az ésszerű határok az nem ugyan az.
Llétezik olyan videokártya ami önmagában 6 monitort kezel. Ha jól tudom Eyefinity Editinon-re keress az ATi khmm izé AMD-nél. Mindegyik mini Display port lesz, szóval ha nem ilyen monitort veszel akkor kell 6 aktív átalakító is. Azt viszont nem tudom, hogy két iylen kártya egy alaplapban mködne-e.A Windows oldaláról elvileg nincs gond, mert jól kezeli az ablak méretezést több monitor esetén is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest