Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz szacsee #1422 üzenetére

Én a helyedben vennék ilyet amit bútorlapra kell felfogatni és magát az bútorlapot csinálnám meg sínesre. Így van a legtöbb hely.
    Az asztallap tetején még egy azonos színű bútorlap, ami hátratolva annyi, hogy az asztal hátsó 30 centije picit magasabban van, de így nem vesz el a vízszintes felületből ha dolgozol. A 60-70cm elég sok előre húzni, tehát vagy a talpnak használt bútorlapot kell szélesre venni, hogy a sín a két szélén lehessen és ne kerülhessen írófelület alá, vagy asztallapba süllyeszteni az egészet és az elejére harmonikaajtó, hogy ne fusson az öledbe, de az munkás lesz.

Ha engednél a 60-70cm-ből akkor futhatna az egész az asztallap alatt és csak a tartó cső szélességét kéne kivágni az asztallapból. Mivel alatta van az azonos színű bútorlap átlátni az asztalon nem lehet majd, szóval szerintem nem lenne gáz, ahogy kinéz. Mondjuk a kivágott részt belülről élfóliázni nem tudom lehet e szépen.... ott egy kicsit necces, ha lehet, akkor gyári hatású lehetne a végén. Viszont ha 70cm hosszban kivágod az asztallapot kettétörik az asztal. Az sok, szerintem max 40cm.

Új hozzászólás Aktív témák