Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
traz75
tag
válasz
szkink #67051 üzenetére
Ha az MR4-hez hasonlót keresel, leginkább a Presonus Eris 4.5 az ellenfele. Nálam volt mindkettő, én azt tartottam meg. Nagyobb méretű, érezhetően erősebb - nagyobb hangerőre is képes -, van benne egy kis plusz dögösség. Picivel mélyebbre megy és 8 wattal több.
Sajnos drágább is, tavaly egy rövid időre leesett az ára 50K körülre, de most már megint 60-70K körül van. Hogy megéri-e a felárat, az már jó kérdés... Kb ugyanott van ár-értékben szerintem.
Az előző postban ajánlott JBL LSR305P MKII is kb hasonló kategória ha jól tudom. -
Degeczi
nagyúr
válasz
szkink #33559 üzenetére
Szervizbe nem is érdemes. Lakótelepi házsor garázsában dolgozó egyszemélyes műszerész lehet a fő célpont, akinek mostanában aligha van sok munkája (a régi TV-k már jórészt kikoptak, az újakkal pedig nem sokat tud kezdeni), valszeg még örül is ilyen feladatnak.
Egyszerű, egyoldalas panel van a Geniusban: ha az megpörkölődött az alkatrészoldalon, még nem gond, de határok között akár még a forrasztási oldal sérülése is áthidalható.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
szkink #33548 üzenetére
Pont egy-két napja volt róla itt szó, h a hasonló típusszám ellenére az nem utód, hanem visszalépés.
A megcélzott keret kb. kétszereséből tudnál nagyjából szinten maradni, ezért nem érdemes cserén gondolkozni, ha egyébként nincsen baja...
(de ha van, az könnyen javítható, ha nem hangszóró-motor hibáról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Fűnyíró topik
- Apple asztali gépek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest