Hirdetés
Aktív témák
-
aXXon
őstag
oooo, hat a bluefishben 23740 a zsir uj, garis, sajnalom nekem nem er tobbet, csak annyit, amennyit ajanlottam. nem azt mondom, hogy nem lehetne tobbert eladni, de nekem csak ennyit er, ha eltudod adni tobbert akkor add el, nekem is jobb lenne ugy, mint beszamolgatni. na meg kenyelmesebb is. na meg akkor haragudni sem fogsz ram
udv: aXXon -
Medve59
tag
Szia...elméletileg érdekel a dolog de szerintem te benéztél valamit,szerintem ez egy kicsit kevés lenne ezétr a monitorért,ha mondasz egy komolyabb összegett akkor beszélhetünk.
Amugy itvan nézd meg a saját szemedel,hogy menyibe kerül egy uj.
Bővebben: link
Bővebben: link -
Medve59
tag
up!
-
Medve59
tag
-
Medve59
tag
van még valakinek esetleg eladó monitora.
-
Ritek
csendes tag
Szia
Acer 1912s -: 55,000,-
Philips 190S5 : 60,000,-
FujitsuSiemens T19-2 : 65,000,-
Mind új, bontatlan 3év garival
Bővebben: link -
aXXon
őstag
Bővebben: link de ez egy szar teszt, mert en a gta san andreast tolom rajta es megy faszan!! ara? en olyan 80k korul gondoltam. papiros kisker garival
-
LankeR17
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #6 üzenetére
Samsung lcd moncsik syncmaster mind
-
deicide
veterán
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Medve59
tag
Minden ajánlat érdekel, elméletileg mindenkép beruházok egyre, mert kicsi a helyem ha valakit érdekel akkor van egy beszámitható monitorom. (LG Flatron 17'' F700B) kifogástalanul müködik,karcmentes,szép álapott.Bővebben: link
Aktív témák
- Ford topik
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest