Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Webkamera topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Köszi a kimeritő véleményt Male és neked is Den előbbre még nem jutottam de már sokat segitetetek, az asztal elég kicsi. Méricskéltem egy sort és arra jutottam a billentűzet éppen elférene, de majd csinálok neki egy fiokot :)) ) egy noname 14''-os után tuti hogy mindeggyik kész felüdülés lessz, arrol nem is beszélve hogy akkor a netezőgépre jöhetne rég és már nem egy majd 10 éves fekete fehért kellene bámulni netezésközbe. Nekem mind a kettő elég szinpi de egy monitor elég hosszútávú berházás legalább ki kellene birnia 4-5évet. A gép alatta elég gyengus (700-as Duron 256Mb SD-RAM, Nvidia Vanta 3D lassito:))) ) de először a monitor jön és csak utánna a többi alkatrész cseréje. Elég sokat lenne használva kb sulidőben 6-7 orát naponta és szünetben vagy hétvégén olyan 10 órát. A mostanit kb fél méterröl nézem, a 19''-os kb 45cm re lenne töllem. Használva mindenre lenne, tesom jáccik a gépen, én inkább csak szöveget szerkesztek és böngészek, semminek sem kell semmilyen spéci funkcio csak ne follyon ki a szemem. Az üzletbe nem tudom hogy ki lehet-e probálni ezért jo lenne ha valaki irna a képükröl is. Nagyon köszi az eddig segitséget a többiért meg előre is köszi :)
Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest