Hirdetés

Aktív témák

• Jancsi

aktív tag

Köszi a kimeritő véleményt Male és neked is Den előbbre még nem jutottam de már sokat segitetetek, az asztal elég kicsi. Méricskéltem egy sort és arra jutottam a billentűzet éppen elférene, de majd csinálok neki egy fiokot :)) ) egy noname 14''-os után tuti hogy mindeggyik kész felüdülés lessz, arrol nem is beszélve hogy akkor a netezőgépre jöhetne rég és már nem egy majd 10 éves fekete fehért kellene bámulni netezésközbe. Nekem mind a kettő elég szinpi de egy monitor elég hosszútávú berházás legalább ki kellene birnia 4-5évet. A gép alatta elég gyengus (700-as Duron 256Mb SD-RAM, Nvidia Vanta 3D lassito:))) ) de először a monitor jön és csak utánna a többi alkatrész cseréje. Elég sokat lenne használva kb sulidőben 6-7 orát naponta és szünetben vagy hétvégén olyan 10 órát. A mostanit kb fél méterröl nézem, a 19''-os kb 45cm re lenne töllem. Használva mindenre lenne, tesom jáccik a gépen, én inkább csak szöveget szerkesztek és böngészek, semminek sem kell semmilyen spéci funkcio csak ne follyon ki a szemem. Az üzletbe nem tudom hogy ki lehet-e probálni ezért jo lenne ha valaki irna a képükröl is. Nagyon köszi az eddig segitséget a többiért meg előre is köszi :)

Aktív témák