Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#5001) leviske válasza core2 (#4996) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jut eszembe, Ubuntu. Mikor jön a 9.04 Beta? :DDD Mert ha hamarosan, akkor vissza kerül a Vista (Egy stabil rendszer mindenképp kell a gépre)... ha márciusban, akkor már marad a hetes érettségiig. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#5002) Barthezz2 válasza rootkiller (#4997) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az aláírásodhoz: Sipos János a rádióban nem akadt meg mint Gundel a tv-ben: most öcsi bácsi azt mondta az ökölvívás nyelvén hogy vedd fel az ütéstávolságot :DDD :DDD :D

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#5003) Mankó válasza kbenceee (#4906) üzenetére

Mankó
(őstag)

De sajnos igen, nekem most is az van fent, a 32bites. De adok még egy esélyt, s ha akkor sem, akkor marad ez, csak kicsit megnyírbálom a funkcióit.

üdv: Szabolcs

(#5004) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

volt mar fent x64 pista, nem volt gond vele. de akkor megint csak az lesz, majd ha kijon vegleges 7, akkor valtok. koszi

(#5005) Killing válasza Lenry (#4977) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És hogy kell csinálni a teljes telepítést?

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#5006) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valaki nézze meg nekem legyen szíves, hogy a registryben a HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile\lsshortcut milyen típusú bejegyzés, és mi az értéke?

ezen kulcs törlésével tüntethetők el a parancsikonok sarkából a kis nyilak, viszont utóbb kiderült, hogy ennek megléte szükséges ahhoz, hogy tudjak programokat pinnelni a taskbarra

killing: sosem telepítettél még Windowst?

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5007) leviske válasza Killing (#5005) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt olvasd el. Ha félreértettelek, akkor bocs. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#5008) Barthezz2 válasza Lenry (#5006) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

(#5009) Lenry válasza Barthezz2 (#5008) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszi :R

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5010) Killing válasza Lenry (#5006) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eltaláltad :C

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#5011) Killing válasza leviske (#5007) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez sem segített. :W
Lenry:Az XP (32 bit) elvesztése nélkül nem lehet Windows 7 64 bitet telepíteni?

[ Szerkesztve ]

(#5012) Barthezz2 válasza Killing (#5010) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hát szerintem ha életedben nem telepítettél még windowst,akkor nem egy angolul beszélő, béta oprendszerrel kellene elkezdened.. :U

(#5013) virkir válasza Killing (#5011) üzenetére

virkir
(PH! addikt)

Már hogyne lehetne, csak külön partícióra kell tenni őket. Ennyi.

A huzat mindig a WC felől húz az ebédlő felé.

(#5014) Killing válasza Barthezz2 (#5012) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy csak el kell kezdeni :B
De nem segítenél? :F Megköszönném :K

[ Szerkesztve ]

(#5015) Lenry válasza Killing (#5011) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

valami hasonlót szerettem volna én is mondani, amit Barthezz kollega: ne ezen tanulj ;)
inkább kérj meg egy hozzáértőt, aki megcsinálja, és közben elmagyarázza, hogy mit és hogy

amúgy lehet, nekem is van fönn pl mellette egy Linux és szépen megférnek egymás mellett

[ Szerkesztve ]

(#5016) Killing válasza virkir (#5013) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyira hülye nem vagyok.Van neki külön partíció. :K
Egyébként mikor elindítom a gépet nem akar a lemezről bootolni.Vagy be ekll hozzá lépni a BIOS-ba?

[ Szerkesztve ]

(#5017) DAVE_CH1

DAVE_CH1
(újonc)

hi!

Valaki próbált GTA4-et telepíteni win7 alá?
Nekem azt írja hogy incompatibilis a rendszerrel és finish.

Tud rá valaki megoldást? köszi

Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára mert elüt a villamos!

(#5018) Barthezz2 válasza Killing (#5016) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Be kell állítani, hogy dvd-ről bootoljon, ne merevlemezről. ezt mondjuk a biosban tudod többek közt..

(#5019) Lenry válasza DAVE_CH1 (#5017) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a bal fölső sarokban lévő keresőbe bepötyögöd a GTA kulcsszót, és kb 40 különböző embertől olvashatod el ugyanazt, hogy hogy kell fölrakni...

(#5020) szabogabor10 válasza Killing (#5016) üzenetére

szabogabor10
(fanatikus tag)

Igen, a BIOS-ban kell átállítanod, hogy az elsődleges eszköz a boot-hoz a CD/DVD-meghajtó legyen. :K

-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

(#5021) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pendrive-ról hogyan tudom bootoltatni a 7-et? Én sajna nem jöttem rá! Haveromnak kellene mert olyan lapitpora akarja feltenni amin nincs optikai meghajtó! Német xp-vel meg elég érdekes az élet! :U

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#5022) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hardware configuration for the perfect 7.9 Winddows7 score

:)) :DD :C

SymbianOS: USB-s telepítés segédlet

Én még nem próbáltam...sajnos nem sikerült 4gigás pendrive-ot szereznem.. :(

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#5023) Komplikato válasza szabogabor10 (#5020) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Azért pár éve legtöbb alaplapban van Boot menü is ám (átlag F12), nem kell feltétlenül Bios ... ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#5024) Komplikato válasza Killing (#5011) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Az XP (32 bit) elvesztése nélkül nem lehet Windows 7 64 bitet telepíteni?"
Dehogynem, nekem is úgy van ... a titok nyitja, hogy másik particióra kell tenni? :DDD

Close the World ..... Open the Next!

(#5025) fido75 válasza blackrulz (#4991) üzenetére

fido75
(lelkes újonc)

Ha nem vagy képes megtalálni az előző oldalon leírt megoldást a problémádra, akkor szerintem még nagyon sok reinstal áll előtted.

(#5026) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Feltettem a win7es drivert a 88GT-hez,de mégis ezt kapom:

Nálatok is szétesik néha a PH?

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#5027) SymbianOS válasza cellpeti (#5026) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Új Nv driver:
[32bit]
[64bit]

Aztán neked ilyen van gondolom a kiírásból: [link]

Fogod és a VGA-t átpakolod a KÉK slotba! És voala gyrosul!
Ez nem OS-től függ! Ez Hardwer!

Ne haragudj de megkérdezem te szivatsz minket? én már egyszer leírtam ezt neked! :W

[ Szerkesztve ]

(#5028) Lord Vader válasza SymbianOS (#5027) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No igen a VGA-t célszerűbb a felső kék pcie slottba rakni, és szintén célszerűbb az nV oldaláról a legfrissebb whql driverek használata is.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#5029) cellpeti válasza SymbianOS (#5027) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze,ez a heppem,nem tudtad?

Mi a különbség a kék sín és a másik között?
A kék x16os? :U

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#5030) szabogabor10 válasza Komplikato (#5023) üzenetére

szabogabor10
(fanatikus tag)

Tudom, a másik(fél éves) gépemben van is :C

-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

(#5031) GodHeart válasza cellpeti (#5029) üzenetére

GodHeart
(senior tag)

nem csak úgy tesz mintha 16os lenne, és kék színt húzott magára ezzel állcázza.. de tulajdonképpen egy orosz kémeszköz melyet az Gigabyte lefizetésével sikerült rátetetniük a lapra, így értékes információkat szerezve arról, hogy ha a nép között felkelés tör ki, akkor különböző helyzetekben melyeket a legújabb action játékokból szedtek mind tapasztalatot hogyan védekezzenek.. :U:D szóval átnedugd ha nem akarod támogatni az oroszokat.. ;]

[ Szerkesztve ]

(#5032) SymbianOS válasza cellpeti (#5029) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

2 PCI Express X16 slot(x16, x4)
3 PCI Express X1 slots
2 PCI slots

Mint láthatod igen! :U

(#5033) Lord Vader válasza GodHeart (#5031) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD :DDD

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#5034) Blizzard.9

Blizzard.9
(tag)

Érdekes hogy mindenkinek most kezdenek előjönni a hibák (lehet gyártani az összeesküvés elméleteket ;] ). Most nekem is előjött a win update-es hiba és office telepítő is meghal. Eddig pedig egy hibába se futottam bele. Mindjárt kipróbálom az írt megoldásokat rá...

(#5035) SymbianOS válasza Blizzard.9 (#5034) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én már 2 napja legyártottam és túl vagyok a betan! ;] nekem még megy az update.

(#5036) Barthezz2 válasza SymbianOS (#5035) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nekem is megy, bár office frissítéseken kívül nem szed semmit :D és ha már itt tartunk, azt nem lehet kikapcsolni, hogy az office-t ne frissítse? nekem az nem kell..

(#5037) SymbianOS válasza Barthezz2 (#5036) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Passz, én annak örülök ha frissít.

(#5038) americanidiot

americanidiot
(őstag)

Na az Update nálam sem működött egy ideig, újraíndítás, stb. nem segített, aztán egyszer csak megjavult. :F

(#5039) Blizzard.9 válasza SymbianOS (#5035) üzenetére

Blizzard.9
(tag)

Most már nekem is újra;) És a telepítő is lefutott!
Leírom a megoldást is mert ahogy látom a visszaolvasás vagy a kereső használata itt sokaknak luxus.
Szóval win update hiba javítása : HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions\MachineThrottling bejegyzés átnevezése vagy törlése!

(#5040) DAVE_CH1

DAVE_CH1
(újonc)

Feltelepült a GTA4, csak azt írja indításnál:

Error
SecuLaucher: failed to start appilcation. (2000)

Esetleg találkozott már valaki ilyennel? ez mi?

[ Szerkesztve ]

(#5041) Blizzard.9 válasza DAVE_CH1 (#5040) üzenetére

Blizzard.9
(tag)

Tedd fel a patch-et is hozzá!

(#5042) DAVE_CH1 válasza Blizzard.9 (#5041) üzenetére

DAVE_CH1
(újonc)

fent van. amikor ellenörzi hogy jogtiszta e a dvd és akkor veri az x-et.
eredeti a játék. :F

(#5043) Blizzard.9 válasza DAVE_CH1 (#5042) üzenetére

Blizzard.9
(tag)

Hmm érdekes...
Próbálj pár restartot egyszer nekem is csak úgy előjött ez... előtte pedig ment. Aztán újraindítottam és ment megint. Jobb ötletem sajnos nincs. (esetleg próbálj meg kompatibilitási módokat váltogatni)

[ Szerkesztve ]

(#5044) Barthezz2 válasza SymbianOS (#5037) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ha a win frissít annak én is, az office meg jó nekem igy is :DDD

(#5045) SymbianOS válasza Barthezz2 (#5044) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Frissítsen! olyan pl power point hibákkal taliztam h kész! Ha egy programozó nem tudja melyik a jobb meg a bal keze az gáz... :U

(#5046) DAVE_CH1 válasza Blizzard.9 (#5043) üzenetére

DAVE_CH1
(újonc)

esetleg ha crackelem megoldja a problémát? nemtom nem indul

(#5047) TokLac válasza Komplikato (#5023) üzenetére

TokLac
(senior tag)

:K

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#5048) Lenry válasza DAVE_CH1 (#5046) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

seculaunceres probléma esetén telepítgesd föl az egyes DVD-n lévő vcredist (vagy vmi ehhez hasonló) nevű programot és voila...

amúgy nem, a crackelés nem oldja meg, különben is miért kellene crackelni ha eredeti?

amúgy pedig van ez a nagyszerű weboldal, ahol le vannak az ilyenek írva :U
jah meg itt is van kereső, meg a GTA4 topikjában is :P
tessék használni

[ Szerkesztve ]

(#5049) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Átraktam a kék slotba a karit,feltelepítettem a legújabb drivert,újraraktam a DirectX 9.0c-t is,de ezt kapom,ötlet?

(#5050) cellpeti válasza SymbianOS (#5027) üzenetére

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát a legújabb driverrel nem indult semmi,se a GPU-Z,se COD4,se RivaTunner

Most a Win7 felnyomta a 179.23as drivert,most fut minden fatyán!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.