Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)

(#21001) Csabee. válasza Joe63 (#20998) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bocsi az előbb félrelinkeltem, ezt nézd meg ezt a topicot :) [link]

hackeeeeeee:D kösz

Üdv: Csabee.

(#21002) hackeeeee válasza Csabee. (#21001) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szívesen. :D :C

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#21003) -Zeratul- válasza RootRulez (#20973) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

jobb oldalon odamész, amit fel szeretnél venni, majd bal oldalon a kedvenceken jobb klikk és hozzá tudod adni (Add current location to favorites - amit persze nem tudom hogy fordítottak, mert nem használok magyar nyelvi csomagot)

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#21004) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Használ itt valaki Raptor wincsit? Mert szerintem nekem az fogja vissza a gépet :(((
élményindex

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#21005) Kukti

Kukti
(tag)

nekem is volt már ilyen gondom bár eddig csak a 7100-as build-el

minden ment normálisan aztán egy random restart után csak a nagy sötétség várt.
ugyanúgy csak a build számot meg a windows 7 et írta ki. + egérke cincogott hogy játszana :D

viszont nekem egy restart után helyrejött akkor. mióta az új ati drivert használom plusz 7127-es build egy a nagy sötétség elkerül. (remélem így is marad)

(#21006) Csabee. válasza FRENK1988 (#21004) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a raptor hdd nem a gyorsaságáról híres? :(

elég jó géped van :D ahogy nézem

[ Szerkesztve ]

(#21007) Sev!er válasza FRENK1988 (#21004) üzenetére

Sev!er
(tag)

hi nekem is a raptorom érte el a legkevesebb értéket nem tudom h miért:S am ha már itt vagyok szeretném kérdezni h a rendszert eegy 35 gbos raptorra raktam fel és h a programokat (játékokat, nagyobb programokat) a másik winchesteremre rakom fel. elég lesz 35 gb a rendszernek igaz?

Az élet egy k***a szar játék,de rohadt jó a grafikája :)))

(#21008) Csabee. válasza Sev!er (#21007) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

akkor elég! főleg ha 32bites :)

(#21009) Fire/SOUL/CD válasza FRENK1988 (#21004) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Nekem is ez a gond lépett fel(igaz nem "sima" Raptor, VelociRaptor 300G esetén)

Itt a korábbi HSZ-em, 4. pont : [link]

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21010) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zonealarm sehogy se megy win7-en?

Ha nem, tudtok nekem ajánlani vmi hasonló jó progit ami megy win7 alatt?

Köszi.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#21011) Sev!er válasza Csabee. (#21008) üzenetére

Sev!er
(tag)

64;)

(#21012) ux1 válasza -Zeratul- (#21003) üzenetére

ux1
(őstag)

"jobb oldalon odamész, amit fel szeretnél venni, majd bal oldalon a kedvenceken"

Na ne politizáljunk :DD :)

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-

(#21013) Csabee. válasza Sev!er (#21011) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

64bitesnek kell a 30gb azt írják 35el jó vagy, de nem tudod agyontelepíteni programokkal, viszont ha másik particióra telepíted a nagy programokat akkor simán jó vagy!
a 35gb-oson egy office 07 meg az alapvető programok lazán elfognak férni neked :)

(#21014) Gabis

Gabis
(senior tag)

Sziasztok
Nagyjából a W7 Beta (7000) megjelenése óta figyelemmel kísérem a fórum növekedését és most kérdeznék is tőletek valamit. Jelenleg a 7057-es buildet használom (eddig a 7047 és a 7000 előzte meg a mostanit) amennyire tudtam le is teszteltem miket szeret, mit hogyan kell állítani, hol találhatók a fontosabb funkciók stb.. most már össze is állt a kép nagyjából és eljött az ideje egy hosszab távú befektetésnek azonban az oly hűen várt RC nem igazán hozza a tőle elvárt minőséget (legalábbis a hsz-ek alapján)
szal végülis a ti véleményetekre hagyatkoznék 7100 vs 7127
előre is köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#21015) Csabee. válasza Gabis (#21014) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

gondolom a kérdéses a 7100 és a 7127-ről akart szólni! hiszen a 7100 az RC.. :)

én mindenképpen az RC-t fogom ajánlani meg más is szerintem, ahoz már van magya nyelvi fájl is , bár nem biztos hogy ez számodra fontos, viszont teljesen stabil a rendszer az RC alatt, igaz nekem az előző buildekben sem volt problémám, viszont a Gadgeteim a 7057nél sokszor újraindultak, az RC-ben már már megoldódott , nagyon ritka.. csak a Gmail Checker kavar benálam, de nekem az a gadget kell:D amúgy más probléma nincs vele tudtommal!
Aki feltette az RC-t eddig, nem igazán váltott vissza korábbi verziókkal!

Sokak szerint valamivel lasabb lett a BOOT idő a 7000hez képest. de elenyésző ez az érték szerintem :)

(#21016) FRENK1988 válasza Fire/SOUL/CD (#21009) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez kb számszerüen mennyit jelent? Vagy szerintetek egy SCSI meghajtó segítene? :D
Csabee.: :R Én megy a laptopod irigylem

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#21017) Csabee. válasza FRENK1988 (#21016) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DD :DD :DD köszi, hát igen, nekem is bejön a noti, de most az újabb pavilionokat nézegetem...;) bár még úgysem cserélem le az enyém:D win7-el tökéletese:) szuper gyors ;) de azért köszi :)

(#21018) Sev!er

Sev!er
(tag)

Hi! Az lenne a problémám hogy minden bootolás után a win 7 rákérdez arra h engedélyezem-e az xfire elinditását. mindig igenre nyomok de már kezd idegesiteni:D nem lehetne ezt az ellenörzést kikapcsolni xfire esetében? előre is köszi

(#21019) Fire/SOUL/CD válasza FRENK1988 (#21016) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ha az élményindexre gondolsz, az nagyságrendileg annyi volt mint nálad(valamivel kisebb), de ez abból is adódik, hogy nem akkora "erőműre" raktam az OP. rendszert mint Te... :DDD

SCSI HDD? ugyanmár, egy Raptort lecserélni ? Te sem gondolod komolyan szerintem... :DDD

Majd idővel megoldják ezt a problémát is.
(már aznap küldtem a WD-nek meg az MS-nek is emailt, hogy ez a gond, tessék nekem kijavítani, azt a kupoláját neki!) :C

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#21020) Csabee. válasza Fire/SOUL/CD (#21019) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de valójában gyorsabb a raptor? miben észlelitek a sebesség különbséget?:)

(#21021) RootRulez válasza Sev!er (#21018) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felhasználói fiókok felügyeletét kikapcsoltad? Nem az képtelen felfogni, hogy már engedélyezted? Vagy nincs a megjelenő ablakban egy pipálnivaló?

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#21022) FRENK1988 válasza Fire/SOUL/CD (#21019) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért kérdezem mert forgatom a fejemben egy (Weloci)Raptor vásárlását (80GB) körülit. Csak szigorúan rendszernek. És az érdekelt hogy érdemes-e befektetni

(#21023) Kukti válasza Sev!er (#21018) üzenetére

Kukti
(tag)

user account control -t kikapcsoltad? vagy még megy?

mert az kérdez rá folytom mindenre. ha tudod mit csinálsz és milyen oldalakat látogatsz, akkor szerintem nyugodtan kikapcsolhatod. ez megoldja a gondod.

azt hogy kivétel ként hol kéne bekapcsolni nem tudom, de keresgélek. ha találok valamit szólok

(#21024) RootRulez válasza Kukti (#21023) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A felhasználói profilnál lehet kiakpcsolni...

"Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felhasználói fiókok"

[ Szerkesztve ]

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#21025) Kukti válasza RootRulez (#21024) üzenetére

Kukti
(tag)

nem az UAC kikapcsolása a kérdés :DD

hanem az ha UAC be van kapcsolva akkor a startup -ba berakott progikat hogy lehet úgy beállítani hogy ne kérdezzen rá. Szóval azonnal induljanak pl Admin jogokkal ;]

[ Szerkesztve ]

(#21026) RootRulez válasza Kukti (#21025) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ahhan... :)

mod: esetleg jobb klikk az exén -> tulajdonságok / biztonság fül?

[ Szerkesztve ]

(#21027) Fire/SOUL/CD válasza Csabee. (#21020) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát persze hogy gyorsabb mint az átlagos HDD-k, alapból nem 7200-es a fordulata, hanem 10000RPM
Bővebben: [link]
Mint azt korábban írtam, x64 Vista alatt 140-150Mbyte/sec-el megy, míg a a Hitachi 320G(NCQ) "csak" 80-90MB/sec-el.
Amúgy meg találó volt a név választás, mert néha olyan hangot hallat, mint a Jurassic Park-ban a velociraptorok... :K nem egy halk HDD az biztos, hallod amikor dolgozik... :DDD

Csak WIN7 alatt egyenlőre valami gond van..., most úgy megy mint egy átlagos 7200-es HDD.

FRENK1988

Addig amíg ez a probléma fent áll(és ezek szerint nem csak nálam jött elő) és nem orvosolják, addig nem érdemes szerintem befektetni(legalábbis, ha WIN7-et szeretnél használni)

Fire.

UI: 7100 RC-t töltöttem le, nem béta változatot...

[ Szerkesztve ]

(#21028) Csabee. válasza Fire/SOUL/CD (#21027) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet a béta átka! :) nem rezeg jobban ezáltal a HDD ?:) másolásban akkor megnyilvánul gondolom ez a különbség! elolvasom a linked köszi :)

(#21029) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is feldobtam 2 napja az RC-t, eléggé meg vagyok vele elégedve.
Driver egyedül az X-Fi-hez kellett, na meg raktam egy vga drivert is azért. Minden mást szépen beismert.
ACPI Fixed Feature Button (ha jól emlékszem) - ezt szedte le legelőször update formájában, ez előtt volt azért egy kékhalál, de azóta szépen fut. 64 bitest használom. Gyors, szép, eddig stabil is.
Problémának maximum az 59Hz-et tudnám felhozni, de végül is működik minden, bár a legelején, ha nem nyomtam vissza 60Hz-re, eléggé akadtak a videók.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#21030) bobsys

bobsys
(PH! addikt)

UAC nem tanithato, nemtud kiveteleket kezelni

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#21031) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vki vmi alternatívát zonealarmra?

Valamint: miért van két ikon a tálcán, ha megnyitom az msn-t?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#21032) ibizeifrenki válasza pzstm (#20976) üzenetére

ibizeifrenki
(újonc)

Köszönöm a válaszod.Most mentem a cuccokat és jöhet a 7 ;)
Köszi a segítséget tényleg!! :)

(#21033) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van itt olyan valaki akinek a vinyóját több mint 6 pontra értékeli a W7? 500-as F1-es Samura 5.9-et ad.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#21034) Sev!er válasza Kukti (#21023) üzenetére

Sev!er
(tag)

köszi szépen :)

(#21035) RootRulez válasza bobsys (#21030) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ebben az esetben marad a kikapcsolás...

(#21036) ibizeifrenki válasza hackeeeee (#20986) üzenetére

ibizeifrenki
(újonc)

Köszönöm a segítséged!!! :)

(#21037) ibizeifrenki válasza RootRulez (#20980) üzenetére

ibizeifrenki
(újonc)

Köszi :) ;)

(#21038) ibizeifrenki válasza Atikusz (#20978) üzenetére

ibizeifrenki
(újonc)

Thenk júúú :)

(#21039) Móci válasza Edenyke (#21031) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra gondolsz, hogy az msn képed, s magát az msn-t is külön programként mutatja a tálcán?
Ha van beszélgetés, akkor már 3 lehetőségre tudsz kattintani.
Elég érdekes, én is kíváncsi lennék a miértre.

(#21040) RootRulez válasza Lord Vader (#21033) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem kell annak F1-nek lennie 5.9-ért. Nekem WD750-essel van 5.9 pontom, érdekes ez :F.

(#21041) Lord Vader válasza ibizeifrenki (#21038) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezek szvsz belefértek volna 1 hsz-be is.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#21042) Móci válasza RootRulez (#21040) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem 5.2-t kapott a SP2004C, meg a T166-os 500-as Samu, ha azt is nézi, nem csak a rendszervinyót.

(#21043) bobsys válasza Edenyke (#21031) üzenetére

bobsys
(PH! addikt)

maganvelemy:
ha csak a tuzfal miatt raknad fel akkor ott van helyette a win tuzfala

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#21044) Csabee. válasza ibizeifrenki (#21038) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ne köszöngess külön postba mindenkinek, máskor egyszerre köszönd... :R

(#21045) Sickboy25 válasza Csabee. (#21015) üzenetére

Sickboy25
(PH! addikt)

sziasztok!

most néztem a microsoft oldalán az windows 7 Rc-t!

Hozzászólásodban írtad,hogy van hozza magyar nyelvi fájl!Azt hol találom ,mert az oldalon csak 5 nyelven van ,magyar persze sehol!

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#21046) Kukti válasza Sickboy25 (#21045) üzenetére

Kukti
(tag)

kicsit feljebb ezen az oldalon vagy 20 linket is találhatsz :D

(#21047) Csabee. válasza Sickboy25 (#21045) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

itt van hogy hogy kell hozzá adni: [link]
Innen meg letöltheted:)

(#21048) RootRulez válasza Csabee. (#21044) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

De akkor sose lesz Tag :DDD

Sickboy25 Itt a leírás a magyarításhoz

[ Szerkesztve ]

(#21049) Csabee. válasza RootRulez (#21048) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

óó.. nem hiszem hogy arra megy.. vagy mégis? meg mit számít a tag? maximum az eladásokán számít valamit TALÁN...

(#21050) Sev!er

Sev!er
(tag)

Azureus Vuze működik a windows7 rc-n? köszi

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.