bocsi az előbb félrelinkeltem, ezt nézd meg ezt a topicot
[link]
hackeeeeeee
kösz
Üdv: Csabee.
Szívesen.

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

jobb oldalon odamész, amit fel szeretnél venni, majd bal oldalon a kedvenceken jobb klikk és hozzá tudod adni (Add current location to favorites - amit persze nem tudom hogy fordítottak, mert nem használok magyar nyelvi csomagot)
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

nekem is volt már ilyen gondom bár eddig csak a 7100-as build-el
minden ment normálisan aztán egy random restart után csak a nagy sötétség várt.
ugyanúgy csak a build számot meg a windows 7 et írta ki. + egérke cincogott hogy játszana 
viszont nekem egy restart után helyrejött akkor. mióta az új ati drivert használom plusz 7127-es build egy a nagy sötétség elkerül. (remélem így is marad)
a raptor hdd nem a gyorsaságáról híres? 
elég jó géped van
ahogy nézem
[ Szerkesztve ]

hi nekem is a raptorom érte el a legkevesebb értéket nem tudom h miért:S am ha már itt vagyok szeretném kérdezni h a rendszert eegy 35 gbos raptorra raktam fel és h a programokat (játékokat, nagyobb programokat) a másik winchesteremre rakom fel. elég lesz 35 gb a rendszernek igaz?
Az élet egy k***a szar játék,de rohadt jó a grafikája :)))
akkor elég! főleg ha 32bites 
(#21009) Fire/SOUL/CD válasza FRENK1988 (#21004) üzenetére
Hali!
Nekem is ez a gond lépett fel(igaz nem "sima" Raptor, VelociRaptor 300G esetén)
Itt a korábbi HSZ-em, 4. pont : [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Zonealarm sehogy se megy win7-en?
Ha nem, tudtok nekem ajánlani vmi hasonló jó progit ami megy win7 alatt?
Köszi.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

64

"jobb oldalon odamész, amit fel szeretnél venni, majd bal oldalon a kedvenceken"
Na ne politizáljunk

"A proximity kalibráció csodát tesz, hát még a kereső..." -=[ CM72_RC3++ ]=-=[xxxx]=-
64bitesnek kell a 30gb azt írják 35el jó vagy, de nem tudod agyontelepíteni programokkal, viszont ha másik particióra telepíted a nagy programokat akkor simán jó vagy!
a 35gb-oson egy office 07 meg az alapvető programok lazán elfognak férni neked 

Sziasztok
Nagyjából a W7 Beta (7000) megjelenése óta figyelemmel kísérem a fórum növekedését és most kérdeznék is tőletek valamit. Jelenleg a 7057-es buildet használom (eddig a 7047 és a 7000 előzte meg a mostanit) amennyire tudtam le is teszteltem miket szeret, mit hogyan kell állítani, hol találhatók a fontosabb funkciók stb.. most már össze is állt a kép nagyjából és eljött az ideje egy hosszab távú befektetésnek azonban az oly hűen várt RC nem igazán hozza a tőle elvárt minőséget (legalábbis a hsz-ek alapján)
szal végülis a ti véleményetekre hagyatkoznék 7100 vs 7127
előre is köszönöm 
[ Szerkesztve ]
gondolom a kérdéses a 7100 és a 7127-ről akart szólni! hiszen a 7100 az RC.. 
én mindenképpen az RC-t fogom ajánlani meg más is szerintem, ahoz már van magya nyelvi fájl is , bár nem biztos hogy ez számodra fontos, viszont teljesen stabil a rendszer az RC alatt, igaz nekem az előző buildekben sem volt problémám, viszont a Gadgeteim a 7057nél sokszor újraindultak, az RC-ben már már megoldódott , nagyon ritka.. csak a Gmail Checker kavar benálam, de nekem az a gadget kell
amúgy más probléma nincs vele tudtommal!
Aki feltette az RC-t eddig, nem igazán váltott vissza korábbi verziókkal!
Sokak szerint valamivel lasabb lett a BOOT idő a 7000hez képest. de elenyésző ez az érték szerintem 
(#21016) FRENK1988 válasza Fire/SOUL/CD (#21009) üzenetére
Ez kb számszerüen mennyit jelent? Vagy szerintetek egy SCSI meghajtó segítene? 
Csabee.:
Én megy a laptopod irigylem
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
köszi, hát igen, nekem is bejön a noti, de most az újabb pavilionokat nézegetem...
bár még úgysem cserélem le az enyém
win7-el tökéletese
szuper gyors ;) de azért köszi 

Hi! Az lenne a problémám hogy minden bootolás után a win 7 rákérdez arra h engedélyezem-e az xfire elinditását. mindig igenre nyomok de már kezd idegesiteni
nem lehetne ezt az ellenörzést kikapcsolni xfire esetében? előre is köszi
(#21019) Fire/SOUL/CD válasza FRENK1988 (#21016) üzenetére
Hali!
Ha az élményindexre gondolsz, az nagyságrendileg annyi volt mint nálad(valamivel kisebb), de ez abból is adódik, hogy nem akkora "erőműre" raktam az OP. rendszert mint Te... 
SCSI HDD? ugyanmár, egy Raptort lecserélni ? Te sem gondolod komolyan szerintem... 
Majd idővel megoldják ezt a problémát is.
(már aznap küldtem a WD-nek meg az MS-nek is emailt, hogy ez a gond, tessék nekem kijavítani, azt a kupoláját neki!) 
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
(#21020) Csabee. válasza Fire/SOUL/CD (#21019) üzenetére
de valójában gyorsabb a raptor? miben észlelitek a sebesség különbséget?
Felhasználói fiókok felügyeletét kikapcsoltad? Nem az képtelen felfogni, hogy már engedélyezted? Vagy nincs a megjelenő ablakban egy pipálnivaló?
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#21022) FRENK1988 válasza Fire/SOUL/CD (#21019) üzenetére
Azért kérdezem mert forgatom a fejemben egy (Weloci)Raptor vásárlását (80GB) körülit. Csak szigorúan rendszernek. És az érdekelt hogy érdemes-e befektetni
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

user account control -t kikapcsoltad? vagy még megy?
mert az kérdez rá folytom mindenre. ha tudod mit csinálsz és milyen oldalakat látogatsz, akkor szerintem nyugodtan kikapcsolhatod. ez megoldja a gondod.
azt hogy kivétel ként hol kéne bekapcsolni nem tudom, de keresgélek. ha találok valamit szólok
A felhasználói profilnál lehet kiakpcsolni...
"Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Felhasználói fiókok"
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

nem az UAC kikapcsolása a kérdés 
hanem az ha UAC be van kapcsolva akkor a startup -ba berakott progikat hogy lehet úgy beállítani hogy ne kérdezzen rá. Szóval azonnal induljanak pl Admin jogokkal ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
ahhan... 
mod: esetleg jobb klikk az exén -> tulajdonságok / biztonság fül?
[ Szerkesztve ]
(#21027) Fire/SOUL/CD válasza Csabee. (#21020) üzenetére
Hali!
Hát persze hogy gyorsabb mint az átlagos HDD-k, alapból nem 7200-es a fordulata, hanem 10000RPM
Bővebben: [link]
Mint azt korábban írtam, x64 Vista alatt 140-150Mbyte/sec-el megy, míg a a Hitachi 320G(NCQ) "csak" 80-90MB/sec-el.
Amúgy meg találó volt a név választás, mert néha olyan hangot hallat, mint a Jurassic Park-ban a velociraptorok...
nem egy halk HDD az biztos, hallod amikor dolgozik... 
Csak WIN7 alatt egyenlőre valami gond van..., most úgy megy mint egy átlagos 7200-es HDD.
FRENK1988
Addig amíg ez a probléma fent áll(és ezek szerint nem csak nálam jött elő) és nem orvosolják, addig nem érdemes szerintem befektetni(legalábbis, ha WIN7-et szeretnél használni)
Fire.
UI: 7100 RC-t töltöttem le, nem béta változatot...
[ Szerkesztve ]
(#21028) Csabee. válasza Fire/SOUL/CD (#21027) üzenetére
lehet a béta átka!
nem rezeg jobban ezáltal a HDD ?
másolásban akkor megnyilvánul gondolom ez a különbség! elolvasom a linked köszi 
Én is feldobtam 2 napja az RC-t, eléggé meg vagyok vele elégedve.
Driver egyedül az X-Fi-hez kellett, na meg raktam egy vga drivert is azért. Minden mást szépen beismert.
ACPI Fixed Feature Button (ha jól emlékszem) - ezt szedte le legelőször update formájában, ez előtt volt azért egy kékhalál, de azóta szépen fut. 64 bitest használom. Gyors, szép, eddig stabil is.
Problémának maximum az 59Hz-et tudnám felhozni, de végül is működik minden, bár a legelején, ha nem nyomtam vissza 60Hz-re, eléggé akadtak a videók.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

UAC nem tanithato, nemtud kiveteleket kezelni
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
Vki vmi alternatívát zonealarmra?
Valamint: miért van két ikon a tálcán, ha megnyitom az msn-t?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
(#21032) ibizeifrenki válasza pzstm (#20976) üzenetére

Köszönöm a válaszod.Most mentem a cuccokat és jöhet a 7 ;)
Köszi a segítséget tényleg!! 
Van itt olyan valaki akinek a vinyóját több mint 6 pontra értékeli a W7? 500-as F1-es Samura 5.9-et ad.
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

köszi szépen 
Ebben az esetben marad a kikapcsolás...
(#21036) ibizeifrenki válasza hackeeeee (#20986) üzenetére

Köszönöm a segítséged!!! 
(#21037) ibizeifrenki válasza RootRulez (#20980) üzenetére

Köszi
;)
(#21038) ibizeifrenki válasza Atikusz (#20978) üzenetére

Thenk júúú 
Arra gondolsz, hogy az msn képed, s magát az msn-t is külön programként mutatja a tálcán?
Ha van beszélgetés, akkor már 3 lehetőségre tudsz kattintani.
Elég érdekes, én is kíváncsi lennék a miértre.
(#21040) RootRulez válasza Lord Vader (#21033) üzenetére
Nem kell annak F1-nek lennie 5.9-ért. Nekem WD750-essel van 5.9 pontom, érdekes ez
.
(#21041) Lord Vader válasza ibizeifrenki (#21038) üzenetére
Ezek szvsz belefértek volna 1 hsz-be is.
Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH II 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W
Nekem 5.2-t kapott a SP2004C, meg a T166-os 500-as Samu, ha azt is nézi, nem csak a rendszervinyót.

maganvelemy:
ha csak a tuzfal miatt raknad fel akkor ott van helyette a win tuzfala
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
(#21044) Csabee. válasza ibizeifrenki (#21038) üzenetére
ne köszöngess külön postba mindenkinek, máskor egyszerre köszönd... 

sziasztok!
most néztem a microsoft oldalán az windows 7 Rc-t!
Hozzászólásodban írtad,hogy van hozza magyar nyelvi fájl!Azt hol találom ,mert az oldalon csak 5 nyelven van ,magyar persze sehol!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

kicsit feljebb ezen az oldalon vagy 20 linket is találhatsz 
itt van hogy hogy kell hozzá adni: [link]
Innen meg letöltheted
De akkor sose lesz Tag 
Sickboy25 Itt a leírás a magyarításhoz
[ Szerkesztve ]
óó.. nem hiszem hogy arra megy.. vagy mégis? meg mit számít a tag? maximum az eladásokán számít valamit TALÁN...